Kofferhoezen

Als je erg blij bent met je koffer wil je deze natuurlijk zo mooi mogelijk houden. Je kunt daarvoor gebruik maken van een kofferhoes. Deze hoes kun je gemakkelijk om je koffer heen trekken zodat de koffer beschermd wordt tegen krassen en andere kleine beschadigingen. De hoes zorgt er ook nog eens voor dat je koffer meteen in het oog springt. Dat is vooral handig op het vliegveld als jij je bagage komt ophalen van de band.
7 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
7 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

De eigenschappen van de kofferhoezen

Een kofferhoes is gemaakt van een elastische stof zodat je deze makkelijk om de koffer heen kunt doen. Dankzij de elastische eigenschappen kun je de hoes eventueel afwisselen bij meerdere koffers. De kofferhoezen zijn verkrijgbaar in diverse patronen zodat er voor iedereen een passende hoes te vinden is. Bij elke hoes staat aangegeven voor welke koffers de hoes geschikt is. In ons aanbod vind je kofferhoezen van onder andere SuitSuit.

Voordelen van een kofferhoes

Heb je een nieuwe koffer gekocht en wil je deze zo goed mogelijk beschermen? Daar is een kofferhoes een goede oplossing voor. Het stevige materiaal voorkomt krassen op de koffer terwijl de hoes zelf ook goed bestand is tegen beschadigingen. Je kunt de hoes tevens gebruiken om een oude koffer een nieuw en fris uiterlijk te geven. Zo kun je een saaie kleur of vele beschadigingen op een leuke manier verdoezelen. Het handige aan zo’n hoes is dat je koffer direct veel beter opvalt. Dit komt erg goed van pas op een vliegveld waar de meeste koffers een neutrale kleur hebben. Je kunt zo snel je koffer van de band afhalen aangezien de kans klein is dat een andere reiziger precies dezelfde hoes heeft. Een ander voordeel is dat je met een hoes de koffer bij je stijl kunt laten passen. Je kunt bijvoorbeeld een patroon of kleur kiezen die bij je smaak aansluit. De koffer is dan niet alleen een praktisch middel om je bagage te vervoeren, maar het wordt ook een soort unieke accessoire. Doordat de hoes makkelijk te verwijderen is kun je afwisselen met andere hoezen.  Je zorgt er op die manier voor dat de koffer altijd bij jou past.

Een kofferhoes kopen

Wil jij je koffer laten opvallen met een leuke kofferhoes? In onze webshop kun je eenvoudig een hoes uitzoeken en bestellen. Je kunt de hoes morgen al gebruiken als je deze vandaag voor 22:00 uur bestelt. Bij bestellingen vanaf €45,- hoef je geen verzendkosten te betalen. Is de hoes toch niet helemaal iets voor jou? Je kunt alle artikelen gratis retourneren binnen 30 dagen. Zo kun je eerst de hoes even goed bekijken voordat je deze koopt.

Praktische en opvallende koffers

Ben je op zoek naar andere manieren om je koffer er opvallend uit te laten zien? In ons aanbod aan koffers vind je ook koffers met prints. Natuurlijk kun je daarnaast kiezen voor zachte koffers of harde koffers die je opleukt met een mooie kofferhoes. Beide opties zorgen ervoor dat je koffer makkelijk te herkennen is.

Toegevoegd aan je winkelwagen