Lichtgewicht koffers

Met een lichtgewicht koffer kun je nog meer bagage meenemen! Doordat luchtvaartmaatschappijen steeds strenger zijn in het aantal kilo dat je mee mag nemen op reis wordt het gewicht van de koffer steeds belangrijker. Hoe lichter je koffer, hoe meer bagage je mee kan nemen!
113 producten
Sorteer Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Laagste prijs Sorteren op: Hoogste prijs Sorteren op: Inhoud
Toon Toon 24 producten Tonen Toon 24 producten Toon 48 producten Toon 96 producten
113 producten
Sorteer Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Laagste prijs Sorteren op: Hoogste prijs Sorteren op: Inhoud
Toon Toon 24 producten Tonen Toon 24 producten Toon 48 producten Toon 96 producten

Harde of zachte lichtgewicht koffer

Een lichtgewicht koffer heb je in verschillende soorten. Je hebt harde en zachte lichtgewicht koffers. De afgelopen jaren is er bij veel fabrikanten hard gewerkt aan het reduceren van het gewicht van de harde koffers. Dit heeft geresulteerd in koffers die gemaakt worden van bijvoorbeeld Polycarbonaat. Dit is een materiaal wat hard en stevig is, maar ook licht van gewicht. Van zachte koffers is het al langer bekend dat deze wat lichter zijn. Maar ook bij deze koffers worden er steeds meer mogelijkheden bedacht om de koffers zo licht mogelijk te maken, waardoor je nog meer bagage mee kan nemen.

Lichtgewicht handbagage koffers

Voor handbagage koffers is het om een hele andere reden belangrijk om een licht te zijn. Deze koffer moet je zelf natuurlijk bovenin de bagagebakken plaatsen. Bij een lichtere koffer is dit veel aangenamer dan bij een zware koffer. Hierbij is het ook belangrijk om te kijken of je een koffer met twee of vier wielen zou willen hebben. Ga voor handbagage koffers altijd goed na aan welke eisen je moet voldoen. Doe dit bij jou luchtvaartmaatschappij. Voor meer informatie kun je onze onze kofferkeuzehulp raadplegen.

Bij Reisartikelen.nl vind je lichtgewicht koffers in verschillende maten en kleuren. Naast effen koffers hebben wij ook verschillende koffers met een print. Lichtgewicht koffers met een print hebben wij bijvoorbeeld van Eastpak en Heys. Lichtgewicht zachte koffers hebben wij bijvoorbeeld van Eagle Creek en Burton. De Lichtgewicht harde koffers hebben wij vooral van CarryOn en Delsey. Ook hebben wij van een aantal merken zowel harde als zachte koffers, voorbeelden hiervan is Carlton. Koffers heb je in drie maten, dit zelfde geldt natuurlijk ook voor lichtgewicht koffers.

Toegevoegd aan je winkelwagen