Lichtgewicht koffers

Met een lichtgewicht koffer kun je nog meer bagage meenemen! Doordat luchtvaartmaatschappijen steeds strenger zijn in het aantal kilo dat je mee mag nemen op reis wordt het gewicht van de koffer steeds belangrijker. Hoe lichter je koffer, hoe meer bagage je mee kan nemen!
89 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
89 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Harde of zachte lichtgewicht koffer

Een lichtgewicht koffer heb je in verschillende soorten. Je hebt harde en zachte lichtgewicht koffers. De afgelopen jaren is er bij veel fabrikanten hard gewerkt aan het reduceren van het gewicht van de harde koffers. Dit heeft geresulteerd in koffers die gemaakt worden van bijvoorbeeld Polycarbonaat. Dit is een materiaal wat hard en stevig is, maar ook licht van gewicht. Van zachte koffers is het al langer bekend dat deze wat lichter zijn. Maar ook bij deze koffers worden er steeds meer mogelijkheden bedacht om de koffers zo licht mogelijk te maken, waardoor je nog meer bagage mee kan nemen.

Lichtgewicht handbagage koffers

Voor handbagage koffers is het om een hele andere reden belangrijk om een licht te zijn. Deze koffer moet je zelf natuurlijk bovenin de bagagebakken plaatsen. Bij een lichtere koffer is dit veel aangenamer dan bij een zware koffer. Hierbij is het ook belangrijk om te kijken of je een koffer met twee of vier wielen zou willen hebben. Ga voor handbagage koffers altijd goed na aan welke eisen je moet voldoen. Doe dit bij jou luchtvaartmaatschappij. Voor meer informatie kun je onze onze kofferkeuzehulp raadplegen.

Bij Reisartikelen.nl vind je lichtgewicht koffers in verschillende maten en kleuren. Naast effen koffers hebben wij ook verschillende koffers met een print. Lichtgewicht koffers met een print hebben wij bijvoorbeeld vanHeys. Lichtgewicht zachte koffers hebben wij bijvoorbeeld van Eagle Creek en Burton. De Lichtgewicht harde koffers hebben wij vooral van SuitSuit. Ook hebben wij van een aantal merken zowel harde als zachte koffers, voorbeelden hiervan zijn American Tourister en Carlton. Koffers heb je in drie maten, dit zelfde geldt natuurlijk ook voor lichtgewicht koffers.

Lichtgewicht koffer kopen

Heb je een geschikte lichtgewicht koffer gevonden? Plaats dan snel je bestelling via onze webshop. Als je dat voor 22:00 uur doet, dan kun je morgen al gebruik maken van je aankoop. Bestel je voor een bedrag vanaf €45,-? Dan betaal je geen verzendkosten. Mocht je niet helemaal tevreden zijn met je aankoop, dan kun je deze binnen 30 dagen gratis retourneren.

Toegevoegd aan je winkelwagen