Koffers met print

Ga vrolijk op reis met een koffer die vakantie uitstraalt! Een opvallende print zorgt ervoor dat je koffer opvalt, als je ermee loopt of op de bagageband.  Een leuke bijkomstigheid: beschadigingen vallen minder op wanneer de koffer een print heeft.

5 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
5 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Koffers met print zijn hip!

Waarom een saaie koffer meenemen als je lekker op vakantie gaat? Een zomerse bestemming vraagt om een koffer waar je vrolijk van wordt. Kies een hippe print en laat je zien op vakantie en op het vliegveld! Tevens hebben koffers met een print genoeg voordelen tegenover de mono-kleurige varianten.

Voordelen van een printkoffer:

  • Het functionele wordt gecombineerd  met iets wat gezien mag worden. Je koffer wordt een fashion item.
  • Je koffer valt op wanneer deze op de bagageband ligt.
  • Slijtageplekken of butsen opgelopen tijdens de vlucht zijn minder goed zichtbaar op een koffer met een print.
  • Door middel van een printkoffer kan je de bagage afstemmen op het type reis wat je gaat ondernemen. Ga je op zomervakantie met vrienden? Dan is een printkoffer de ideale reisgenoot!

Harde en zachte koffers met print

Koffers met een leuke print zijn in vele soorten en maten te verkrijgen op onze webshop. Binnen het assortiment van Reisartikelen.nl kun je verschillende leuke prints vinden in zowel harde koffers als zachte trolleys. Met name zijn handbagage koffers met een leuke print zijn populair vanwege het feit dat deze lagere prijs hebben en meer als fashion-item gezien worden. Lichtgewicht koffers met een leuke print zijn verkrijgbaar van het Canadese koffermerk Heys.

Het koffermerk Heys gaat zelfs een stapje verder met haar prints en laat bekende designers haar koffers ontwerpen. SuitSuit richt zich met stijlvolle harde printkoffers op de modieuze vrouw die een opvallende koffer wil. Check onze Koffer Sale categorie voor leuke aanbiedingen op printkoffers. Ideaal als je een keertje iets anders wilt maar niet teveel uit wilt geven.

Koffer met print kopen

Heb je een geschikte koffer met print gevonden? Plaats dan snel je bestelling via onze webshop. Als je dat voor 22:00 uur doet, dan kun je morgen al gebruik maken van je aankoop. Bestel je voor een bedrag vanaf €45,-? Dan betaal je geen verzendkosten. Mocht je niet helemaal tevreden zijn met je aankoop, dan kun je deze binnen 30 dagen gratis retourneren.

Toegevoegd aan je winkelwagen