Koffers met TSA-Slot

Een vakantie naar de Verenigde Staten of Canada gepland? Zorg er dan voor dat je een koffer neemt met een TSA-Slot. Dit zorgt ervoor dat de douane je koffer kan openmaken zonder het slot te forceren. Met een koffer met TSA-Slot kun je dus met een gerust hart op vakantie.
165 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
165 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Waarom een TSA-Slot?

TSA-sloten voldoen aan de Amerikaanse veiligheidsvoorschriften, waardoor ze je slot niet zullen forceren maar gewoon met de loper open kunnen maken. De Amerikaanse veiligheidsdienst Transportation Security Administration (TSA) screent alle bagage voor ze aan boord van het vliegtuig gaat en soms wordt de inhoud ook met de hand gecontroleerd. Zonder TSA slot zal deze douane je kofferslot forceren, welke kosten je niet vergoed zal krijgen.

Met een koffer met TSA-Slot kun je dus met een gerust hart op vakantie naar de Verenigde Staten of Canada. Omdat de douane in deze landen dan veilig je koffer kunnen openen met de loper en vervolgens weer gemakkelijk kunnen sluiten.

Koffer met TSA Sloten in veschillende maten

Koffers heb je in verschillende maten, van handbagage koffers tot grote incheck koffers. Alle soorten en maten zijn te krijgen met een TSA slotje. Dus hoe lang je ook op reis gaat met een koffer met TSA-slot ben je altijd goed voorbereid op een reis naar Noord-Amerika.

Onze Merken

Reisartikelen.nl biedt verschillende merken Koffers met TSA sloten. Tegenwoordig zijn koffers met TSA sloten de norm geworden. Merken als Carlton, CarryOn en Heys hebben verschillende modellen met TSA sloten. Maar ook SuitSuit en American Tourister behoren tot de merken die dergelijke koffers bieden.

Heb je een koffer zonder TSA Slot? Geen nood, met een bagageriem met TSA Slot is dit prima op te lossen. Heb je geen koffer maar een tas die je wil sluiten? Met een los TSA slotje is dit gemakkelijk te realiseren.

Koffer met TSA-slot kopen

Heb je een geschikte koffer met TSA-slot gevonden? Plaats dan snel je bestelling via onze webshop. Als je dat voor 22:00 uur doet, dan kun je morgen al gebruik maken van je aankoop. Bestel je voor een bedrag vanaf €45,-? Dan betaal je geen verzendkosten. Mocht je niet helemaal tevreden zijn met je aankoop, dan kun je deze binnen 30 dagen gratis retourneren.

Toegevoegd aan je winkelwagen