Trolley Koffers

Word je ook zo moe van het meesjouwen van je bagage? Neem dan een trolleykoffer. Zo is het meenemen van je bagage geen last meer. Waarom zou je het jezelf moeilijker maken dan nodig? Kies de trolley koffer die bij je past en ervaar het gemak. Nu kan jouw reis meteen en zonder zorgen van start gaan.

230 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
230 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Een trolleykoffer is een koffer op twee of vier wieltjes. Het materiaal is van hard kunststof of van zachte stof. Een combinatie van hard en zacht materiaal is ook mogelijk. Een koffer met deze combinatie noem je een hybride koffer. Vaak is de rug en de onderkant van de koffer dan van steviger materiaal en de bovenkant van zachter materiaal. Het gewicht van de koffer is mede afhankelijk van het materiaal en het formaat. De grootte van de koffer kan variëren van handbagage tot en met 82 cm hoog, hierbij worden de wielen meegerekend. Het voordeel van een koffer van handbagage formaat is dat je koffer niet ingecheckt hoeft te worden, waardoor je tijd en geld bespaart op het vliegveld.

Trolley met TSA-slot

Reis je met je trolley naar Amerika? Houd dan rekening met de strenge bagagecontroles op het vliegveld. We raden je aan om een trolley met TSA slot te nemen. De TSA (Transport Security Administration) slot is een veiligheidsinitiatief van de Amerikaanse Ministerie van Homeland Security dat opgericht is na 9/11 om gezag uit te oefenen over de veiligheid van reizigers. Medewerkers van TSA openen je koffer door middel van een TSA sleutel. Wanneer het niet mogelijk is om je koffer te openen, zal het slot geforceerd en defect teruggelegd worden op de bagageband. LET OP: een dergelijke TSA sleutel is alleen in het beheer van deze Amerikaanse instantie en wordt dus niet bij je koffer meegeleverd.

Merken trolley koffers

Trolley koffers zijn is verschillende kleuren en maten te verkrijgen. Zoek je een hippe trolley koffer? Dan moet je beslist eens kijken naar de kleurrijke en robuuste koffers van American Tourister of BHPPY. Voor de dames zijn bijvoorbeeld de SuitSuit  koffers ware musthaves. Meer opzoek naar een degelijke koffer zonder al teveel poespas? Dan zijn merken als Carlton, Eagle Creek of CarryOn prima opties. Als je liever iets meer betaald voor je zakelijke reiskoffer kunnen de Tumi koffers je zeker bekoren.  Voor de kids is er de Trunki. Reizen wordt een waar plezier met hun nieuwe reismaatje.

Toegevoegd aan je winkelwagen