Zachte koffers

De meeste mensen slepen liever niet een zware koffer met zich mee, vooral als ze niet zo lang weggaan. Een zachte koffer is dan een goede keuze. Dankzij het lichte materiaal zijn deze koffers veel minder zwaar dan andere koffers. In onze webshop heb je een ruime keuze uit verschillende zachte koffers met andere kenmerken.
94 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
94 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Kenmerken zachte koffers

De buitenkant van een zachte koffer is gemaakt van een licht maar stevig materiaal. Dit materiaal zorgt ervoor dat je spullen veilig opgeborgen zijn, terwijl je geen extra gewicht met je meeneemt. Als je zo licht mogelijk wil reizen is een zachte koffer onmisbaar. Dankzij het lage gewicht kun je de kleine modellen ook als handbagage koffer gebruiken. Controleer dan van tevoren wel even bij de vliegtuigmaatschappij welke afmetingen en welk gewicht onder de handbagage vallen. Een zachte koffer neem je makkelijk met je mee zonder veel gewicht te moeten tillen. Daarnaast hebben de meeste modellen wieltjes die het verplaatsen nog makkelijker maken. De zachte koffers hebben meestal meerdere vakken waar je spullen in op kunt bergen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een model waarbij het grootste vak inpakriemen heeft. Hier kun je kleding in leggen zodat deze zo min mogelijk kreukelt tijdens de reis. De kleine vakken met ritsen kun je gebruiken voor bijvoorbeeld vieze was, handdoeken of toiletspullen. Een handige indeling van de koffer zorgt voor overzicht in je spullen en het houdt belangrijke spullen gescheiden. Bij het uitkiezen van een koffer is het handig om de productomschrijving van elke mogelijke koffer te lezen. Aan de hand van de kenmerken kun je snel het verschil tussen meerdere modellen ontdekken. Op basis van deze informatie kun je een zachte koffer kiezen die bij jou past. Je kunt ook kijken naar het uiterlijk van de koffer. Dit is niet het belangrijkste onderdeel, maar het kan je helpen bij het kiezen. Een felgekleurde koffer of een model met een uniek patroon kun je bijvoorbeeld meteen herkennen op een vliegveld. Als je niet van opvallende kleuren of patronen houdt kun je natuurlijk ook kiezen voor een neutrale kleur. De zachte koffers zijn verkrijgbaar van meerdere merken. Enkele voorbeelden hiervan zijn Eagle Creek , Heys, Carlton en Osprey. Elk merk biedt andere modellen, kleuren en patronen aan. Het is dus zeker de moeite waard om bij meerdere merken te kijken. Dankzij het ruime aanbod kun je vast een koffer vinden die aan jouw eisen voldoet.

Zachte koffer bestellen

Heb je een handige zachte koffer gevonden? Bestel deze dan eenvoudig via onze webshop. Voor koffers vanaf €45,- betaal je geen verzendkosten. De koffer wordt morgen al bezorgd als je vandaag voor 22:00 uur een bestelling plaatst. Twijfel je een beetje over de koffer? Je mag alle artikelen gratis retourneren binnen 30 dagen.

Keuze uit koffersoorten

Denk je dat een ander soort koffer beter bij je past? Dan is het zeker de moeite waard om even te kijken bij onze andere koffers. Je kunt bij ons namelijk ook terecht voor harde koffers, trolley koffers en koffers met print.

Toegevoegd aan je winkelwagen