Osprey Backpacks

Ben je op zoek naar een goede backpack? Dan ben je bij Osprey aan het juiste adres. Osprey biedt namelijk diverse backpacks aan. Kenmerkend voor de Osprey backpacks is dat er heel goed over de modellen nagedacht is. De backpacks zijn daardoor zeer praktisch en ook nog eens comfortabel om te dragen. Bij Reisartikelen.nl kun je de verschillende Osprey backpacks bekijken en bestellen.
47 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
47 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

De Osprey backpack modellen

Bij Osprey kun je terecht voor verschillende backpack modellen. Dit merk heeft verschillende lijnen zoals Ariel, Atmos AG, Aura en Aether. De Ariel en Aura modellen zijn meer geschikt voor vrouwen terwijl de Atmos AG en de Aether modellen meer voor mannen geschikt zijn. Bij elke lijn wordt in de productomschrijving aangegeven welke eigenschappen elke backpack heeft. Zo zijn de Aether en de Ariel modellen voorzien van een speciaal rugpaneel. Dit zorgt voor een goede ventilatie tijdens het dragen van de rugzak zodat je rug niet klam wordt. De Aura en Atmos modellen hebben een harness dat bestaat uit een band die gewicht draagt. Samen met de verstelbare heupband zorgt dit voor meer comfort tijdens het dragen.

Natuurlijk hebben de Osprey backpacks ook veel gemeen. Zo is elke backpack een top-lader en ze hebben een voorvak dat gemaakt is van een elastische stof. Je kunt je spullen daardoor handig indelen. In het grote vak doe je bijvoorbeeld je kleding, terwijl jij je portemonnee en telefoon in het voorvak kan doen zodat je er makkelijk bij kan. Daarnaast is er een apart vak voor een slaapzak en heeft de heupband vakken met ritssluitingen. Je kunt ook andere spullen zoals een waterzak of wandelstokken aan de backpack bevestigen.

Bij elke backpack geeft het getal in de naam weer hoeveel liter er ongeveer in de backpack past. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor backpacks met een inhoud van 50, 55, 60, 65 of 70. Zo kun je voor elke reis een goede backpack vinden. Elke lijn van een bepaald model heeft meerdere maten, zoals small, medium en large. De small modellen zijn ontworpen voor kleinere mannen en vrouwen en de medium modellen voor mannen en vrouwen met een gemiddelde lengte. Ben je langer dan gemiddeld? Dan is een large model de beste keuze. Dankzij de verschillende maten kan iedereen een passende Osprey backpack vinden. De backpacks zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren zoals rood, groen, grijs en blauw.

Een Osprey backpack bestellen

In onze webshop kun je binnen enkele minuten een Osprey backpack bestellen. Voor backpacks vanaf €45,- betaal je geen verzendkosten. Als je vandaag voor 23:30 uur een bestelling plaatst wordt de backpack morgen al bezorgd. Je mag de backpack binnen 30 dagen gratis retourneren. Zo kun je eerst goed bekijken of de backpack aan je eisen voldoet.

Andere Osprey tassen en accessoires

Ben je nieuwsgierig geworden naar de andere tassen van Osprey? Naast backpacks kun je bij dit merk ook reistassen vinden. Tevens biedt Osprey praktische accessoires. Met de raincover kun je een tas droog houden. Een drysack is juist handig om belangrijke spullen te beschermen tegen vocht.

Toegevoegd aan je winkelwagen