Pacsafe

Reizen is leuk, maar kent ook mindere kanten. Je bagage kwijtraken of zelfs gestolen, zijn minder aangename aspecten van het reizen. Pacsafe maakt onder het motto: "when your gear is secure, you can do more" een uitgebreide lijn beveiligingsproducten voor uw reis. Door toepassing van hoogwaardige en innovatieve materialen is er voor elke reiziger wel een geschikte oplossing om zijn of haar bagage te beschermen.
Bekijk ons assortiment

Pacsafe Backpack & Bag Protector

Pacsafe Backpack & Bag Protector: Stalen net voor om je tas ter bescherming tegen diefstal.
€ 75,00
Shop dit product

Pacsafe Coversafe S25 secret bra stash

Het zijdezachte tasje kan worden bevestigd aan een BH waardoor briefgeld veilig kan worden weggestopt.
€ 14,00
Shop dit product

Pacsafe: Het anti-diefstal merk!

Het verliezen van je spullen is natuurlijk nooit fijn, maar op vakantie kan dit probleem nog grotere gevolgen hebben. Als je bijvoorbeeld naar een land als Brazilië of Zuid-Afrika gaat, is de kans op diefstal een stuk groter dan hier in Nederland. Hoe bereid je je het beste hierop voor? Met de artikelen van Pacsafe ben je zo goed mogelijk voorbereid doordat alle artikelen van Pacsafe zijn uitgerust met anti-diefstalfuncties.
Lees meer

 

Reisartikelen.nl biedt een ruim assortiment Pacsafe artikelen aan voor de Nederlandse en Belgische markt. Met het assortiment uiteenlopend van rugtassen tot RFID-hoesjes beschikt Reisartikelen.nl over het grootste Pacsafe assortiment van Nederland.