Wat is de levertijd van een bestelling?

Op werkdagen voor 22:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Reisartikelen.nl verzendt het overgrote deel van de artikelen die op werkdagen voor 22:00 uur besteld zijn nog dezelfde dag. PostNL levert vervolgens doorgaans binnen 1 à 2 dagen. Mocht een artikel onverhoopt niet op voorraad zijn dan word je hiervan zo snel mogelijk op de hoogte gesteld. Voor enkele artikelen geldt een langere levertijd. Bij ieder artikel staat precies aangegeven welke tijd voor het artikel van toepassing is.
Let op: Verzendingen naar het buitenland hebben ongeveer 3 werkdagen levertijd.

Wat zijn de verzendkosten?

Binnen Nederland:

Binnen Nederland kennen wij de volgende verzendtarieven:

  • Bij bestellingen onder de € 25 bedraagt de verzendkosten € 6,95.
  • Bij bestellingen tussen de 25 en € 49,95 zijn de verzendkosten € 4,95.
  • Bestellingen vanaf € 49,95 kennen een gratis verzending.

Dit zijn vaste bedragen ongeacht het aantal artikelen of het aantal zendingen per bestelling.

Buitenland:

Op dit moment verzenden wij via onze webshop bestellingen naar België. De verzendkosten bedragen €6,95 per bestelling en zijn gratis bij bestellingen vanaf €49,95. Ongeacht het aantal artikelen of het aantal zendingen per bestelling, blijft dit bedrag hetzelfde. Als je een bestelling naar een ander land wilt verzenden, neem dan contact op met onze klantenservice.

Daarnaast verzenden we ook naar Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje! De verzendkosten voor deze landen bedragen €14,95.

Opgesplitste zending
De producten van Reisartikelen.nl kunnen vanuit meerdere magazijnen verzonden worden, hierdoor is het mogelijk dat een order in meerdere pakketjes wordt geleverd. Hierbij betaal je uiteraard maar één keer verzendkosten.

 

Welke bezorgmogelijkheden zijn er?

Over het algemeen versturen we je pakket met PostNL. Hierin is het mogelijk om het pakket op je thuis adres te laten bezorgen, of bij een PostNL punt te laten bezorgen. Soms is het mogelijk dat er een andere vervoerder gebruikt wordt, dit geldt over het algemeen bij buitenlandse zendingen.

Ik kan mijn bestelling niet volgen

Als je bestelling vanuit ons magazijn is verzonden, vragen we je even geduld te hebben. Het kan tot 24-48 uur duren voordat het pakket door de vervoerder wordt gescand. Bij sommige vervoerders wordt de tracking pas geactiveerd wanneer het pakket in het land van bestemming is aangekomen. Als jouw bestelling al voorbij de geschatte levertijd is, laat het ons dan even weten dan zullen we de status van jouw pakket controleren.

Waarom wordt mijn bestelling in twee pakketten verzonden?

We proberen altijd om de bestelde artikelen zo snel mogelijk te laten bezorgen. Als jouw bestelling artikelen bevat die wij op verschillende locaties opslaan, ontvang je deze in twee afzonderlijke pakketten. Deze kunnen op verschillende tijdstippen worden verzonden, maar je pakketten komen zo snel mogelijk je kant op.