Reiscomfort

Met de juiste producten kun je een veel prettigere reis maken. Met de reiskussens, dekens en slaapmaskers van Reisartikelen kun je makkelijk slapen tijdens je lange vlieg of trein reizen. Maar comfort is niet alleen lekker kunnen slapen. Voor reis comfort bieden we ook drinkflessen en strandstoelen aan. Voor je volgende reis mogen deze producten absoluut niet ontbreken.

266 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
266 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Je reis zo comfortabel mogelijk maken is iets wat iedereen wel zou willen. Maar de vraag is toch iedere keer weer 'hoe maak ik mijn reis zo comfortabel mogelijk'? Met onze reiscomfort artikelen kun je dit gaan realiseren.

Voor het slapen

Tijdens een lange reis is het vaak erg verleidelijk om te gaan slapen. Maar een vliegtuig stoel, of een autostoel slaapt toch nooit echt lekker. Hiervoor bieden nekkussens een oplossing, door het gebruik van een goed nekkussen hoef je niet constant te verzitten om zonder last van je nek wakker te worden. De slaapmaskers zorgen ervoor dat je geen last krijgt van zonlicht. Met de reisdekens van o.a Cocoon of Cabeau blijf je ook nog lekker warm in het vliegtuig. De oordopjes zijn bedoeld om de druk voor je oren te kunnen reguleren. Compressie kousen zorgen ervoor dat je benen minder dik worden na een lange vlucht.

Wil je op je bestemming goed kunnen slapen dan zijn de reislakens en hangmatten de juiste oplossing. Met de hangmatten van Cocoon lig je comfortabel boven de grond waardoor beesten in het bos moeilijker bij jou kunnen komen. De Reislakens zijn bedoeld als binnen laken in een slaapzak en verhogen daarmee de temperatuur in jou slaapzak. In warme landen kunnen de reislakens als slaapzak gebruikt worden.

Veiligheid tijdens je reis

Bij het inchecken voor je vlucht heb je ook altijd een aantal dingen nodig. Zo is dit vaak het enige moment dat je je paspoort mee moet nemen. Met een paspoorthoesje vindt je jou paspoort veel makkelijker in je tas, daarnaast ziet hij er ook direct veel stijlvoller uit.

Veilig je geld en pasjes meenemen is een must have op vakantie. Met de portemonnees of travel wallets is dit makkelijk, en stijlvol te doen. Er zijn ook portemonnees met RFID bescherming, deze helpen tegen skimmen en beveiligen je pasjes dus optimaal.

Met een bagagelabel zorg je ervoor dat als jou koffer zoek raakt hij toch weer bij jou thuis terecht kan komen. Daarnaast hebben wij veel stijlvolle bagagelabels waardoor je jou koffer of reistas veel makkelijker terug kan vinden tussen alle andere koffers en reistassen.

Soms hebben andere landen hele andere stopcontacten. Met de reisstekkers van bijvoorbeeld SKROSS is dit geen probleem meer. Je stopt gemakkelijk de reisstekker in het stopcontact en kan vervolgens de Nederlandse stekker gebruiken.

De waterflessen van Hydro Flask houden je drinken tot wel 24 uur koud en tot wel 6 uur heet. Let bij het inpakken van je waterflessen erop dat alle flessen boven de 100 ml niet in je handbagage mogen. Dus de meeste drinkflessen zullen in je koffer ingepakt moeten worden. 

Toegevoegd aan je winkelwagen