Hangmatten

Op vakantie gaan is de beste manier om lekker te ontspannen. In onze webshop vind je diverse artikelen om je daarbij te helpen. Een voorbeeld daarvan zijn de hangmatten. Deze kun je zowel thuis als op reis gebruiken om een dutje te doen of om uit te rusten. Doordat je de hangmat op verschillende plekken neer kunt hangen kun je deze vrijwel overal gebruiken.
6 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
6 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Kenmerken van hangmatten

Hangmatten bestaan uit een grote lap stevige stof waar koorden aan zijn bevestigd. De hangmat maak je vast tussen bijvoorbeeld twee bomen door de koorden aan sterke takken te bevestigen. Vervolgens kun je lekker gaan liggen om te ontspannen of om een dutje te doen. De hangmatten zijn verkrijgbaar van het merk Burton. Bij dit merk vind je meerdere hangmatten met verschillende kleuren en patronen. Het handige van deze hangmatten is dat ze worden geleverd met een opbergzak. Na gebruik kun je de hangmat daarin netjes opbergen. Tevens zorgt de opbergzak ervoor dat je de hangmat eenvoudig mee kunt nemen op reis. De Burton hangmatten bevatten aan de zijkant een houder waar je bijvoorbeeld een blikje drinken, je telefoon en je sleutels in kunt leggen. Je hebt dan geen spullen in je zakken die oncomfortabel aanvoelen. Ook voorkom je dat je knoeit met je drankje. Heb je toch geknoeid met eten of drinken? Je kunt de hangmat gewoon in de wasmachine doen om deze te reinigen.

Wanneer gebruik je een hangmat?

Een hangmat kun je meenemen op reis zodat je eenvoudig een slaapplek of een plek om uit te rusten kunt creëren. Je kunt de hangmat op verschillende plekken neerhangen, zoals tussen twee bomen, tussen twee palen of tussen twee muren. Op vakantie zijn er vaak genoeg bomen waar je de hangmat aan kunt bevestigen. Natuurlijk kun je ook in je eigen tuin van een hangmat genieten door bijvoorbeeld haken in twee muren of palen vast te maken. De koorden van de hangmat maak je dan vast aan deze haken. Een hangmat kun je niet alleen gebruiken om in te slapen, maar ook om tijdschriften of boeken te lezen of om te zonnebaden. Als je een hangmat op een schaduwrijke plek hangt is het een ideale manier om even af te koelen in een warm gebied. Tevens heb je in een hangmat minder last van insecten die over de grond kruipen.

Een hangmat bestellen

Wil jij ook lekker relaxen in een hangmat? Je kunt er morgen al van genieten als je vandaag voor 23:30 uur de hangmat bestelt. Voor bestellingen vanaf €45,- betaal je geen verzendkosten. De verzending is daardoor bij de meeste hangmatten gratis. Mocht je toch niet helemaal blij zijn met de hangmat, dan mag je deze binnen 30 dagen gratis retourneren.

Het reiscomfort verhogen

Wil je nog comfortabeler op reis gaan? In onze webshop vind je diverse producten die zorgen voor nog meer reiscomfort. Hierbij kun je denken aan reisdekens, nekkussens en oordopjes. Deze artikelen dragen bij aan een goede nachtrust tijdens een lange reis. Je kunt ze zowel onderweg als op de bestemming gebruiken.

Toegevoegd aan je winkelwagen