Kampeerstoeltjes

Niets is lekkerder dan op de camping of op het strand genieten van een goed boek, een leuke film, heerlijk eten en drinken en vooral: rust. Zorg ervoor dat jij er goed bij zit met een van onze kampeerstoelen.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

De stoelen van Helinox zijn gemaakt om je van alle comfort te zien. Naast dat ze licht in gewicht zijn, zijn ze compact en gemakkelijk om mee te nemen, zitten ze comfortabel en zijn de chairs uit te breiden met verschillende accessoires. Zo kun je je strandstoel uitbreiden met een zonnescherm, de zogenaamde ‘Personal Shade’, welke je eenvoudig aan je stoel kunt bevestigen. Om niet weg te zakken in het zand of in de modder, kan je de dan ‘Ground Sheet’ bevestigen onder je stoel, wat ervoor zorgt dat jij stabiel kunt blijven zitten.

Stoel kopen?

Wil jij tijdens je volgende reis een lichtgewicht stoel gebruiken? Bestel deze dan vandaag nog voor 22:00 uur. Je kunt dan morgen al gebruik maken van je aankoop. Wij brengen geen verzendkosten in rekening voor bestellingen vanaf €45,-. Mocht je het artikel ontvangen hebben en er toch geen gebruik van maken, dan kun je deze gratis retourneren binnen 30 dagen.

Wil je genieten op het strand, maar niet in de volle zon? Dan is de strandtent van Helinox of een van onze vele zonnehoeden wellicht iets voor jou.

Toegevoegd aan je winkelwagen