Lakenzakken

Ga goed voorbereid op reis met één van onze reislakens. Als reiziger, bergwandelaar of avonturier zal je geregeld in een slaapzak moeten slapen. Dan is een reislaken precies een uitkomst voor jou. Deze lichtgewicht lakens kunnen als binnenlaken gebruikt worden om bijvoorbeeld de temperatuur in je slaapzak te verhogen, maar ook kunnen ze als aparte slaapzak gebruikt worden in warmere gebieden.

58 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
58 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Waarom heb ik een reislaken nodig?

Ga goed voorbereid op reis met één van onze reislakens. Als reiziger, bergwandelaar of avonturier zal je geregeld in een slaapzak moeten slapen. Dan is een reislaken precies een uitkomst voor jou. Deze lichtgewicht lakens kunnen als binnenlaken gebruikt worden om bijvoorbeeld de temperatuur in je slaapzak te verhogen, maar ook kunnen ze als aparte slaapzak gebruikt worden in warmere gebieden. Omdat reislakens vaak veel kleiner op te bergen zijn, is dit veel makkelijker mee te nemen dan een slaapzak. Binnen de reislakens kun je kiezen uit verschillende merken en materialen. Sommige reislakens zijn geschikt voor alle weersomstandigheden. Andere juist weer voor warme of koude temperaturen. Ook het materiaal bepaald vaak al het gewicht van het reislaken en de warmte graad. Ga je bijvoorbeeld op reis naar een warm en tropisch land? Lees dan eerst goed de productbeschrijving, voordat je het juiste reislaken kiest.

Verschillende merken

De meeste reislakens binnen ons assortiment zijn van het merk Cocoon. De reislakens zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en meerdere opties op het gebied van materiaal. Naast de reislakens van Cocoon zijn er ook reislakens van Travelsafe en Careplus.

Een reislaken kopen

Zou jij graag een reislaken willen gebruiken tijdens je reis om lekker te slapen? In onze webshop heb je binnen enkele minuten het reislaken besteld. Als je voor 22:00 uur een bestelling plaatst, dan wordt het reislaken morgen al bezorgd. Voor bestellingen vanaf €45,- is de verzending gratis. Je kunt alle artikelen gratis retourneren binnen 30 dagen.

Een goede nachtrust op reis

Goed slapen zorgt ervoor dat je genoeg energie hebt om leuke dingen tijdens je vakantie te doen. Wij bieden daarom ook andere producten aan die het reiscomfort verhogen en je nachtrust verbeteren. Zo kun je onder andere hangmatten, nekkussens en oordoppen in ons aanbod vinden om tijdens je reis even uit te rusten.

Toegevoegd aan je winkelwagen