Oordoppen

Enkele handige artikelen voor op reis zijn oordopjes. Voor verschillende situaties zijn speciale oordoppen ontwikkeld. Zo zijn er oordoppen die helpen als je last hebt van drukverschil. Tevens zijn er modellen die voorkomen dat er water in je oren komt en modellen die je oren tegen harde geluiden beschermen. Deze praktische reisartikelen kun je vinden in onze webshop.
8 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
8 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Verschillende soorten oordoppen

Welk oordopje jij nodig hebt hangt af van hetgeen je wil voorkomen. Drukverlagende oordoppen komen goed van pas als je snel last krijgt van drukverschil. Veel mensen hebben hier last van in het vliegtuig of als ze met de auto door heuvels en bergen rijden. Je oor lijkt dan even dicht te zitten en het kan zorgen voor een onaangenaam gevoel. De drukverlagende oordoppen zorgen ervoor dat jij hier geen last meer van hebt.

In het zwembad of aan het strand zijn de waterdichte oordopjes onmisbaar. Heb je snel last van water in je oor en kun je dan een tijdje minder goed horen? Met dit oordopje kan er geen water in je oor komen zodat je lekker kan genieten van het zwemmen of van andere activiteiten op en in het water.

Natuurlijk bieden wij ook oordopjes aan die geluid tegenhouden. Dit is een goede manier om je oren te beschermen op plekken waar hard geluid is. Hierbij kun je denken aan festivals, concerten en clubs. Met deze oordopjes hoef je niet bang te zijn dat je een gehoorbeschadiging oploopt. Tevens kun je de oordoppen gebruiken om goed te slapen. Als je snel wakker wordt van geluiden helpen de oordoppen je om door te blijven slapen. Een goede nachtrust is tenslotte belangrijk om optimaal van je vakantie te genieten. Om helemaal lekker te slapen kun je ook kiezen voor de set die bestaat uit oordoppen, een nekkussen en een slaapmasker.

De oordoppen in ons aanbod zijn van merken zoals 4-Travel, Care Plus en Eagle Creek. De meeste oordopjes zijn zeer betaalbaar waardoor je ze makkelijk even uit kunt proberen. Ook al hebben alle oordopjes een eigen unieke functie, ze helpen allemaal om je oren te beschermen tegen vuil zoals zand en stof. Dit komt vooral goed van pas in droge gebieden of op plekken met opstuivend zand. Bij de meeste oordoppen krijg je een handig opbergbakje. Daarin kun je de oordoppen op een hygiënische manier bewaren.

Oordoppen bestellen

Lijkt het jou handig om oordoppen te gebruiken? Bestel ze dan binnen enkele minuten via onze webshop. Je kunt morgen de oordoppen al gebruiken als je ze vandaag voor 22:00 uur bestelt. De verzending is gratis voor bestellingen vanaf €45,-. Je kunt alle artikelen binnen 30 dagen gratis retourneren.

Uitrusten op reis

Wil je lekker kunnen uitrusten terwijl je op reis bent? Naast oordoppen kun je nog meer reiscomfort producten vinden om beter te kunnen slapen. Je kan bijvoorbeeld een dutje doen in een hangmat of in de auto een nekkussen gebruiken om te slapen. Zo kun je op verschillende plekken even uitrusten tijdens je reis of op de bestemming.

Toegevoegd aan je winkelwagen