Powerbanks

Vanaf nu hoef je niet meer bang te zijn om zonder stroom te zitten met één van de powerbanks uit ons assortiment. Met een volle powerbank laad je plaatselijk gemakkelijk en snel je telefoon of tablet op. Met onze handige powerbank keuzehulp helpen wij jou bij het uitzoeken van een bijpassende powerbank. Voor de echte outdoor liefhebbers hebben we zelfs een val en waterproof powerbank.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Wanneer gebruik je een powerbank?

Powerbanks zijn altijd handig om overal naartoe mee te nemen. Wanneer je even zonder stroom zit, of wanneer je geen stopcontact bij de hand hebt, kun je altijd gebruik maken van een vol opgeladen powerbank. Koppel je telefoon of tablet aan de powerbank en laad snel en gemakkelijk je apparaat op. Voor de echte outdoor liefhebbers hebben we zelfs een val en waterproof powerbank.

Een powerbank kopen

Lijkt het je voor jouw volgende reis handig om een powerbank te hebben? In onze webshop heb je binnen enkele minuten een bestelling geplaatst. Als je dit voor 22:00 uur doet, dan wordt de powerbank morgen al bij jou bezorgd. Voor bestellingen vanaf €45,- betaal je geen verzendkosten. Heb je per ongeluk de verkeerde powerbank besteld? Je mag deze gratis retourneren binnen 30 dagen. Zo zit je niet vast aan de verkeerde reisstekker.

Nog meer handige artikelen

Als je op reis gaat heb je vaak verschillende artikelen nodig. Naast powerbanks vind je in ons aanbod ook artikelen die het reiscomfort verhogen. Hierbij kun je denken aan reisgadgets, lampjes en waterzakken. Bij de reisgadgets vind je diverse handige artikelen en de lampjes zorgen ervoor dat je altijd licht hebt om te lezen. Met de waterzakken kun je een ruime hoeveelheid water meenemen als je gaat wandelen of sporten.

Toegevoegd aan je winkelwagen