Reisstekkers

Het opladen of gebruiken van apparaten is in eigen land geen enkel probleem. Als je naar andere landen gaat kan het zijn dat de stekkers niet in de stopcontacten passen. Om dit verschil op te lossen vind je in onze webshop diverse reisstekkers en wereldstekkers voor verschillende landen. Zo kun je altijd en overal je apparaten gebruiken of opladen.
8 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
8 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Kenmerken van een reisstekker

Reisstekkers zijn verkrijgbaar voor verschillende landen en werelddelen. Tevens zijn er wereldstekkers die voor vrijwel elk land geschikt zijn. Bij elke stekker wordt aangegeven of deze geschikt is voor niet-geaarde of geaarde apparaten. Let er goed op dat dit overeenkomt met de apparaten die jij meeneemt. In ons assortiment vind je reisstekkers en wereld stekkers van de merken 4-Travel, SKROSS en Cabeau. 4-Travel heeft een handige wereld stekker die meerdere stekkers bevat. Door de ring te draaien kun je de gewenste stekker gebruiken. SKROSS en Cabeau hebben zeer praktische wereldstekkers die voor vrijwel elk land geschikt zijn. Je kunt ook kiezen voor de SKROSS USB autolader die je in meerdere voertuigen aan kunt sluiten. De reisstekkers en wereldstekkers zijn verkrijgbaar in meerdere prijsklassen. De simpele modellen zijn wat goedkoper dan de veelzijdige modellen. Je kunt daardoor zelf bepalen welke stekker voor jou het meest handig en voordelig is.

Wanneer gebruik je een reisstekker?

Een reisstekker of wereldstekker gebruik je als je naar een land gaat waar ze andere soorten stekkers en stopcontacten hebben. Voordat je op reis gaat is het verstandig om te controleren of dit bij jouw bestemming ook anders is. Je komt dan niet ineens voor verrassingen te staan als jij je telefoon op wilt laden. Mocht jouw bestemming inderdaad andere stopcontacten hebben, dan kun je een passende reisstekker aanschaffen. Zo kun je tijdens je reis gewoon je apparaten opladen en bijvoorbeeld je eigen föhn gebruiken. Als je eenmaal een reisstekker hebt kun je deze natuurlijk voor alle reizen gebruiken, mits deze voor jou bestemming geschikt is. Voor echte reizigers is het dan ook een zeer praktische aankoop waar je jarenlang gebruik van kan maken. Je kunt de stekker in je meest gebruikte tas of koffer laten zitten zodat je deze nooit vergeet.

Een wereldstekker kopen

Lijkt het je voor jouw volgende reis handig om een wereldstekker te hebben? In onze webshop heb je binnen enkele minuten een bestelling geplaatst. Als je dit voor 22:00 uur doet, dan wordt de reisstekker morgen al bij jou bezorgd. Voor bestellingen vanaf €45,- betaal je geen verzendkosten. Heb je per ongeluk de verkeerde stekker besteld? Je mag deze gratis retourneren binnen 30 dagen. Zo zit je niet vast aan de verkeerde reisstekker.

Nog meer handige artikelen

Als je op reis gaat heb je vaak verschillende artikelen nodig. Naast reisstekkers vind je in ons aanbod ook artikelen die het reiscomfort verhogen. Hierbij kun je denken aan reisgadgets, lampjes en waterzakken.

Toegevoegd aan je winkelwagen