Slaapmaskers

Niet iedereen kan makkelijk overal in slaap vallen, ook als ze moe zijn. Een slaapmasker kan je helpen om rustig in slaap te vallen zonder dat je afgeleid wordt door bewegingen om je heen. Tevens blokkeert het masker licht zodat je tijdens een lange vlucht of reis ook overdag een dutje kan doen. Bij Reisartikelen.nl vind je diverse slaapmaskers.
13 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
13 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Kenmerken van de slaapmaskers

Het traditionele slaapmasker bestaat uit een donkere stof die precies de juiste vorm heeft om je ogen af te dekken. Aan de achterkant van de stof zit een verstelbare elastieken band zodat je het slaapmasker perfect kunt laten aansluiten op jouw hoofd. Het masker blijft daardoor altijd goed zitten.

Naast het traditionele slaapmasker bieden wij tevens enkele bijzondere slaapmaskers aan. Een voorbeeld daarvan is de Ostrich Pillow Original. Dit masker is een soort grote muts met een groot gat aan de onderkant en 3 kleinere gaten in het midden en aan de zijkanten. Je doet je hoofd in het grote gat zodat je neus en mond zichtbaar zijn door het kleine gat in het midden. Zo kun je makkelijk ademhalen. Dankzij het zachte materiaal dat vrijwel je hele hoofd bedekt heb je een masker en kussen in één. Je kunt daardoor je hoofd tegen een muur laten rusten of op een tafel leggen. Het masker zorgt ervoor dat jij je eenvoudig kan afsluiten van wat er om je heen gebeurt. Als jij je hoofd op een tafel legt kun jij je handen door de gaten aan de zijkanten steken om een comfortabele slaaphouding aan te nemen.

Als dit slaapmasker iets te apart voor je is kun je de Ostrich Pillow Light gebruiken. Dit slaapmasker is qua vorm te vergelijken met een zeer brede hoofdband. Dankzij deze vorm kun je de bovenkant van je hoofd, je oren en je ogen bedekken terwijl je neus en mond vrij zijn. Het zachte materiaal zorgt ervoor dat jij je hoofd tegen een muur, op een tafel of tegen een stoel aan kan laten leunen terwijl je slaapt.

Wil je helemaal even tot rust komen tijdens een lange reis? Dan is een set met een slaapmasker, een kussen en oordopjes wellicht iets voor jou. Je hebt dan meteen alle producten om lekker te kunnen slapen in de auto, in het vliegtuig of op het vliegveld.

Een slaapmasker kopen

Zou jij graag een slaapmasker willen gebruiken tijdens je reis om lekker te slapen? In onze webshop heb je binnen enkele minuten het slaapmasker besteld. Als je voor 23:30 uur een bestelling plaatst, dan wordt het masker morgen al bezorgd. Voor bestellingen vanaf €45,- is de verzending gratis. Je kunt alle artikelen gratis retourneren binnen 30 dagen.

Een goede nachtrust op reis

Goed slapen zorgt ervoor dat je genoeg energie hebt om leuke dingen tijdens je vakantie te doen. Wij bieden daarom ook andere producten aan die het reiscomfort verhogen en je nachtrust verbeteren. Zo kun je onder andere hangmatten, nekkussens en oordoppen in ons aanbod vinden om tijdens je reis even uit te rusten.

Toegevoegd aan je winkelwagen