Waterflessen

Voldoende water drinken is altijd van belang, zeker als je in warme gebieden op reis gaat. Je kunt overal losse blikjes en flesjes kopen, maar je kunt er ook voor zorgen dat je zelf altijd drinken bij je hebt. Met een waterfles is het heel gemakkelijk om genoeg drinken mee te nemen als je op pad gaat. In ons assortiment vind je verschillende waterflessen.
74 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
74 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Kenmerken van de waterflessen

De waterflessen worden gemaakt van een stevig materiaal waardoor ze lang meegaan. Elke waterfles is voorzien van een goede dop zodat je fles niet gaat lekken in je tas. De meeste doppen bevatten een mondstuk zodat je de dop niet eerst eraf hoeft te draaien. Dat maakt deze waterflessen erg geschikt om te gebruiken tijdens het wandelen of sporten. Je kan ook kiezen voor een waterfles met een draaidop, waarbij de dop als bekertje kan dienen. Dit is handig als je bijvoorbeeld wil picknicken of op een bankje uitrust. Naast gewone waterflessen zijn er ook flessen die je voor warme en koude dranken kan gebruiken. De fles zorgt ervoor dat koele dranken koel blijven en dat warme dranken warm blijven. Dit is ideaal als je graag water met ijsblokjes of warme koffie mee wil nemen. In ons assortiment vind je tevens kleine waterflessen die speciaal ontworpen zijn voor kinderen. De meeste waterflessen hebben een brede opening zodat je de binnenkant eenvoudig kan schoonmaken. Je kunt de fles het beste na gebruik of elke dag dat je deze gebruikt hebt reinigen. Dankzij de brede openingen kun je de flessen ook binnen een paar seconden vullen. De waterflessen die wij aanbieden zijn van merken zoals Hydro Flask, Klean Kanteen en Mizu. Bij elke waterfles staat een praktische product omschrijving met alle benodigde informatie over de kenmerken van de waterfles. Deze informatie kan je helpen om een waterfles te vinden die bij jou past.

Voordelen van een waterfles

Een waterfles meenemen heeft meerdere voordelen. Zo zorg je er met een waterfles voor dat je altijd iets te drinken bij je hebt, ook als je in een afgelegen gebied bent. Je hoeft dan niet bang te zijn dat je nergens iets te drinken kunt kopen. Tevens bespaart het je een hoop geld als je zelf water meeneemt in plaats van steeds drankjes te kopen. De waterflessen zijn herbruikbaar waardoor ze ook nog eens goed voor het milieu zijn. Gewone flesjes en blikjes worden meteen weggegooid en dat zorgt voor veel onnodig afval.

Een waterfles bestellen

Heb jij voor je reis een waterfles nodig? In onze webshop kun je de fles eenvoudig bestellen. Als je dat vandaag voor 22:00 uur doet, dan heb je morgen de waterfles al in huis. Voor bestellingen vanaf €45,- is de verzending gratis. Je mag alle artikelen binnen 30 dagen gratis retourneren.

Artikelen om het reiscomfort te verhogen

Naast waterflessen kun je in ons assortiment nog veel meer artikelen vinden om je reiscomfort te verhogen. Enkele voorbeelden hiervan zijn waterzakken, reisstekkers en reislakens. Deze artikelen komen bij diverse reizen goed van pas. 

Toegevoegd aan je winkelwagen