Waterzakken

Ga je op reis naar een warm land of beweeg je veel? Dan is een waterzak zeker geen overbodige luxe. Met een waterzak kun je gemakkelijk water meenemen dat je kan drinken terwijl je beweegt. Je drinkt namelijk via een slangetje dat je met één hand kan pakken. De waterzak bevestig je aan een rugzak die daar geschikt voor is zodat jij je handen vrij hebt. In ons assortiment vind je waterzakken met meerdere inhoudsmaten.
3 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
3 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Kenmerken van een waterzak

Een waterzak bestaat uit een zak met een slangetje eraan. De zak vul je met water zodat je via het slangetje kan drinken. De waterzakken kun je bevestigen aan rugzakken die een speciaal systeem hebben voor een waterzak. Je hebt daardoor maar één hand nodig als je onderweg wat wil drinken. Dit komt vooral goed van pas bij activiteiten zoals fietsen of wandelen. De waterzakken zijn verkrijgbaar met een inhoud van 1,5, 2, 2,5 of 3 liter. Je kunt daardoor meteen een goede hoeveelheid water meenemen. Dit is vooral belangrijk als je flink beweegt en daardoor veel vocht verliest. Uiteraard zijn de waterzakken van hoge kwaliteit waardoor ze niet lekken. De waterzakken hebben een ruime opening waardoor het vullen en het schoonmaken zo gebeurd is. De waterzakken zijn verkrijgbaar van Osprey, Dakine en Camelbak. Om je waterzak goed schoon te houden bieden wij ook reinigingssetjes aan. Je hebt dan meteen alle benodigdheden om de waterzak na gebruik schoon te maken.

Voordelen van een waterzak

Een waterzak is in meerdere opzichten een praktisch reisartikel. Zo zorg je met een waterzak ervoor dat je altijd drinken bij je hebt. Vooral als je lange tochten te voet of op de fiets maakt is het noodzakelijk om voldoende water mee te nemen. Je wil tenslotte niet uitdrogen terwijl je in een afgelegen gebied bent. Je hoeft dan ook niet steeds op zoek te gaan naar een plek waar ze drinken verkopen. Een waterzak is erg handig in gebruik. Doordat je deze bevestigt aan een rugzak heb jij je handen vrij en hoef je niet steeds een flesje uit je tas te halen of in je hand te houden. Zo kun je ook tijdens een activiteit makkelijk wat drinken zonder een pauze in te lassen. Een waterzak is in vergelijking met een plastic flesje veel milieuvriendelijker. Je kunt de waterzak namelijk hergebruiken waardoor je niet voor afval zorgt.

Een waterzak bestellen

Wil je voordat je op reis gaat nog snel een waterzak bestellen? Als je bij onze webshop voor 22:00 uur een bestelling plaatst, dan wordt de waterzak morgen al bezorgd. Je betaalt geen verzendkosten voor bestellingen vanaf €45,-. Heb je de waterzak ontvangen en ga je deze toch niet gebruiken? Dan mag je deze gratis retourneren binnen 30 dagen.

Voldoende drinken en lekker slapen

In onze webshop vind je diverse artikelen om het reiscomfort te verhogen. In plaats van waterzakken kun je bijvoorbeeld ook waterflessen bestellen. Zo weet je zeker dat je altijd voldoende water bij je hebt. Voor een goede nachtrust bieden wij onder andere oordoppen en slaapmaskers aan.

Toegevoegd aan je winkelwagen