Reisgidsen

Vind je het lastig om een bestemming te bepalen of wil je juist meer informatie over een bepaald land of gebied? Dan is het handig om een reisgids te raadplegen. Reisgidsen kunnen je op ideeën brengen voor prachtige bestemmingen of activiteiten die je op de bestemming kan doen. Bij Reisartikelen.nl vind je diverse reisgidsen over verschillende bestemmingen.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Soorten reisgidsen

Onder de reisgidsen vallen onder andere wereldkaarten, stadskaarten en reisdagboeken. Elke categorie heeft zijn eigen kenmerken. Je kan ook meerdere reisgidsen met elkaar combineren.

De gewone reisgidsen bevatten leuke en praktische informatie over verschillende landen, steden en gebieden. Enkele voorbeelden van deze bestemmingen zijn Japan, Italië, Cuba, Spanje, Thailand en IJsland. Kortom, of je nu naar Europa, Azië, Amerika of Oceanië wil, je kan vrijwel altijd een geschikte reisgids vinden. Het fijne aan reisgidsen is dat er zowel hele leuke als praktische informatie in te vinden is. Je kan bijvoorbeeld informatie vinden over activiteiten en bezienswaardigheden om je ideeën te geven. Daarnaast kun je praktische informatie vinden over het heen- en terugreizen, de hotels of andere overnachtingsmogelijkheden en het vervoer in een stad of land. Beide soorten informatie zijn van belang om een mooie reis te maken.

Als je al zeker weet waar je heen wil, dan komen de stadskaarten goed van pas. Je kunt voorafgaand aan je reis al bepalen welke plekken je wil bezoeken en ze markeren op de kaart. Eenmaal in de stad aangekomen kun je de kaart gebruiken als navigatie. Zo kun je makkelijk bepalen hoe je gaat lopen en welke interessante plekken dicht bij elkaar liggen. In ons assortiment vind je onder andere stadskaarten van Venetië, Vancouver, Tokio, Rome, Shanghai en Parijs.

Een wereldkaart is een unieke manier om je huis of een kamer te decoreren. Op deze kaart kun je aangeven welke landen of steden je al bezocht hebt en waar je nog graag heen zou willen gaan. Dit kun je met punaises of met een stift doen. Naast kaarten van de wereld kun je ook kaarten van Europa vinden. De kaarten zijn verkrijgbaar in blauw met wit of zwart met grijs. Zo kun je kiezen welke kleur kaart bij jouw interieur past.

Lijkt het jou leuk om mooie herinneringen van een reis te verzamelen? Dan is een reisdagboek waarschijnlijk iets voor jou. In een reisdagboek staan tips en weetjes over een bestemming, terwijl je zelf ook genoeg aantekeningen kan maken. Je kunt zelf foto’s, tickets en andere tastbare herinneringen in het dagboek verwerken of korte stukjes schrijven over je belevingen. Dit is een unieke en creatieve manier om je reis vast te leggen. Zo kun je ook na enkele jaren terugblikken op een mooie reis.

Een reisgids bestellen

Ben je geïnteresseerd in één of meerdere reisgidsen? Je kunt binnen enkele minuten een bestelling plaatsen via onze webshop. Als je dit voor 23:30 uur doet, dan kun je morgen al door de reisgids bladeren. Bestel je voor €45,- of meer? Dan is de verzending gratis. Je mag de artikelen binnen 30 dagen gratis retourneren.

Toegevoegd aan je winkelwagen