Rubytec

RUBYTEC Terre Handdoek "M" Licht Blauw

(Productnr: RU10160M)
€ 12,95
Zeer compacte, lichtgewicht (outdoor) sporthanddoek. Praktisch voor onderweg of bijvoorbeeld voor op de sportschool.
Lees meer
Afmetingen: 40 x 90 cm
Ook verkrijgbaar in:
Omschrijving

Omschrijving

 1. Hoe kan ik een Rubytec het beste wassen?

  Wij adviseren 40º. Hoewel het eenvoudig vuil verwijdert heeft het als voordeel dat het ook eenvoudig vuil ‘loslaat’ als de handdoek in de wasmachine volledig geabsorbeerd is. Rubytecs kunnen beter niet in de droger. Is ook niet nodig vanwege het snelle drogen...

 2. Zijn er ook washandjes van Rubytec?

  Ja, op veler verzoek zijn er nu ook Rubytec washandjes. Extra voordeel is dat ze snel vuil opnemen en bacteriegroei nauwelijks kans geven.

 3. Waaraan kan ik een Rubytec onderscheiden van een 'look a like'?

  Alleen een echte Rubytec heeft de HDC behandeling ondergaan en is gemaakt van 85% polyester en 15% Nylon. Soms is het moeilijk om een look a like van een echte Rubytec te onderscheiden en merk je het pas tijdens gebruik. En dan is het al te laat. Maar omdat er in de loop der tijd veel namaak versies op de markt zijn gekomen, zijn naast de herkenbare koker nu ook de handdoeken voorzien van een duidelijke Rubytec label.

  • Super absorberend (drie keer meer dan een gewone handdoek).
  • Snel droog; even uitwringen en een paar minuten in de zon.
  • Hygiënisch. Los van het feit dat de handdoeken snel droog zijn en bacteriën dus minder kans hebben om te groeien, heeft het materiaal een volledige anti-bacteriële behandeling ondergaan.
  • Zeer compact en licht van gewicht.
  • Het vuil (maar ook make up en massage-olie) kan gemakkelijk verwijderd worden, zonder dat er zeep aan te pas hoeft te komen.
  • Het neemt weinig ruimte in de wasmachine in beslag.
  • Het gewicht van deze handdoek is 72 gram. 

  Vanwege het succes van de Rubytec®-handdoek zijn er inmiddels aardig wat namaakvarianten op de markt gebracht. Alleen Rubytecs hebben de 85/15% verhouding en hebben de belangrijke HDC behandeling ondergaan. Hierdoor komen de specifieke voordelen beter tot z'n recht. Rubytecs voelen bovendien een stuk aangenamer aan, pluizen niet en zijn erg duurzaam. Na vele malen wassen behouden Rubytecs hun oorspronkelijke functionaliteit en kleur.

  Intussen hebben meer dan een miljoen Rubytecs hun weg naar de consument gevonden. En niet alleen in de outdoor maar ook in de fitness, sport, schoonheids- en babyverzorging zijn de Rubytecs populair.

Eigenschappen

Specificaties

Merk: Rubytec
Kleur: Blauw
Afmetingen: 40 x 90 cm
Beoordelingen

Klantbeoordelingen

Wees de eerste om dit product te waarderen

Schrijf je eigen recensie

Beoordeling van RUBYTEC Terre Handdoek "M" Licht Blauw

Welk cijfer geef je het product? (1= slecht 5= goed) *

 
1
2
3
4
5
Waardering