Rugzakken

Heb je een rugzak of rugtas nodig? Je hebt deze in veel verschillende soorten en maten. Van backpacks om grote afstanden mee te lopen tot dagrugzakken die bedoeld zijn voor een dagje weg.
398 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
398 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Reisartikelen.nl heeft een breed scala aan rugzakken. Bij rugzakken zijn een paar dingen erg belangrijk. Ten eerste is het verstandig jezelf af te vragen waarvoor je deze rugtas gaat gebruiken. Voor een dag weg hebben wij verschillende dagrugzakken. Voor de mensen die liever outdoor gaan, hebben wij verschillende Outdoor rugzakken. Voor backpackers hebben wij verschillende backpacks. Daarnaast is het belangrijk te bepalen of je een laptop mee gaat nemen. Tegenwoordig hebben veel rugzakken een laptopvak. Dit zorgt er voor dat je laptop (nog) beter beschermd is tegen beschadigingen. Maar ook rugzakken met wieltjes zijn zeker een optie.

Soorten rugzakken

Er zijn verschillende soorten rugzakken. Hieronder worden alle typen rugzakken nader toegelicht.

Dagrugzakken

Dagrugzakken (ook vaak Daypacks genoemd) zijn bedoeld voor dagelijks gebruik of voor een dagje weg. Binnen onze dagrugzakken valt bijvoorbeeld de bekende Padded Pak’r serie van Eastpak, maar ook de rugtassen van The Pack Society vallen hieronder.

Backpacks

Backpacks zijn speciaal bedoeld om veel spullen mee te nemen op reis. Deze trekkingrugzakken zijn speciaal bedoeld om mee te nemen op jouw backpackvakantie. Doordat deze grote rugzakken een extra heupband hebben zijn ze comfortabel mee te nemen. In ons assortiment backpacks vind je onder andere Deuter, Osprey en The North Face.

Laptoprugzakken

De naam zegt het eigenlijk al Laptoprugzakken zijn rugzakken met een laptopvak. Tegenwoordig zijn steeds meer rugzakken voorzien van een laptopvak. Het is dus niet meer nodig om een laptoptas te kopen waarvan iedereen direct ziet dat er een laptop in zit. De laptopvakken variëren van 13 inch tot en met 17 inch. Het formaat dat jij nodig hebt meet je dus in inches en wordt diagonaal gemeten.

Outdoor rugzakken

Voor de sportieve reiziger hebben wij onze Outdoor rugzakken. Deze rugtassen zijn geschikt voor sportieve activiteiten zoals wandelen, kamperen of sporten. Binnen ons assortiment aan Outdoor rugzakken hebben wij merken als The North Face, Osprey en Deuter.

Rugzakhoezen

Als je een mooie rugzak hebt, wil je hem natuurlijk beschermen tegen water en vuil. Dan is een rugzakhoes ideaal voor jou! Een rugzakhoes beschermt een rugzak aan de voorkant. De achterkant zit immers tegen je rug en blijft op die manier al droog.

Kinderdragers

Je wilt natuurlijk ook je kind meenemen op vakantie. Met de kinderdragers van Osprey of Deuter is het zeer comfortabel om je kind op je rug mee te dragen. Daarnaast kan je in deze kinderdragers ook voldoende belangrijke spullen kwijt, waardoor dit echt een onmisbaar item is voor iedere ouder.

Merken rugzakken

Bij Reisartikelen.nl vind je een uitgebreid assortiment aan bekende merken, deze staan voor kwaliteit zoals Eastpak, Dakine en Burton. Maar geven we ook nieuwe of onbekendere merken een kans zoals PacSafe en X-Over. Check onze rugzakken Sale voor leuke aanbiedingen. Ideaal als je niet te veel wilt uitgeven voor je nieuwe rugzak.

Toegevoegd aan je winkelwagen