Dagrugzakken

Daypacks of dagrugzakken zijn handige tassen om te gebruiken voor een reis als je niet zoveel spullen mee wil nemen. Dit komt goed van pas voor een dagje of weekendje weg. Je kan de dagrugzak ook gebruiken op vakantie zodat je alleen de belangrijkste spullen meeneemt als je de omgeving verkent. In ons assortiment vind je diverse dagrugzakken waardoor er vast een geschikt model voor jou tussenzit.
197 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
197 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Kenmerken van de daypacks

Daypacks zijn vaak wat kleinere rugzakken die je voor meerdere doeleinden kan gebruiken. Ondanks het kleine formaat kun je toch flink wat spullen erin kwijt. Een dagrugzak heeft meestal een groot vak waar je makkelijk veel spullen of grote spullen in kunt leggen. Daarnaast hebben de meeste modellen  nog enkele kleinere vakken. Het is daardoor mogelijk om enkele spullen zo op te bergen dat je er snel bij kan. Bij het uitzoeken van een dagrugzak kun je het beste even de product omschrijvingen lezen van de modellen die jou aanspreken. Zo kun je de specifieke kenmerken vergelijken om te bepalen welke daypack het meest bij jou past. In ons assortiment kun je een daypack van verschillende merken kopen. Enkele voorbeelden van deze merken zijn Eastpak, Burton, The North Face, Dakine en Osprey. Elk merk heeft daypacks met een andere vormgeving en indeling. Als je op zoek bent naar een fijne dagrugzak dan is het zeker handig om meerdere modellen te bekijken.

Wanneer gebruik je een dagrugzak?

Een dagrugzak kun je op veel verschillende manieren gebruiken. Je kan deze bijvoorbeeld meenemen als je op reis gaat om belangrijke spullen gescheiden te houden van je andere bagage. Je kan zo makkelijk bij je portemonnee, telefoon, paspoort, eten en drinken. Eenmaal op de bestemming kun je de daypack gebruiken om deze spullen mee te nemen als je een dagje weg gaat. Je zou een daypack zelfs kunnen gebruiken voor een paar dagen weg als je alleen wat schone kleding, belangrijke spullen zoals je paspoort, telefoon en portemonnee en toiletspullen meeneemt. Eventueel zou je de daypack als handbagage kunnen gebruiken, mits deze voldoet aan de eisen van de luchtvaartmaatschappij. Dagrugzakken zijn ook heel populair om ze voor het dagelijkse leven te gebruiken. Je ziet vaak middelbare scholieren en studenten met daypacks lopen omdat deze het ideale formaat voor boeken, etuis en eventueel laptops hebben. Je kan ook enkele kleine boodschappen eenvoudig in een dagrugzak meenemen.

Een dagrugzak bestellen

Wil jij ook een handige dagrugzak hebben? Je kunt deze morgen al in huis hebben als je vandaag voor 22:00 uur een bestelling plaatst. De verzending is gratis als je voor een bedrag vanaf €45,- bestelt. Heb je de rugzak inmiddels ontvangen maar lijkt het je toch niet iets? Dan mag je hem gratis retourneren binnen 30 dagen.

Andere soorten rugzakken

Zoek je een ander soort rugzak? In ons assortiment bieden wij diverse rugzakken aan zodat je voor elke reis een geschikt model kan vinden. Enkele voorbeelden van andere soorten rugzakken zijn backpacks, laptoptassen en outdoor rugzakken. Je kunt zo voor elke reis of situatie een goede rugzak vinden.

Toegevoegd aan je winkelwagen