Dames rugzakken

De dames rugzakken zijn speciaal ontworpen voor vrouwen. Hierbij is gelet op de lichaamsbouw zodat de rugzakken beter aansluiten en comfortabel aanvoelen. Tevens hebben deze rugzakken een vrouwelijke uitstraling dankzij de kleuren. Bij Reisartikelen.nl vind je een ruim assortiment aan backpacks dames.
46 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
46 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Kenmerken van backpacks dames

Zoals de naam al aangeeft zijn de dames rugzakken ontwikkeld zodat ze perfect aansluiten bij het lichaam van een vrouw. Gewone rugzakken hebben bijvoorbeeld brede schouderbanden die onprettig aan kunnen voelen. In de categorie backpack dames hebben de meeste rugzakken smalle banden die naar de zijkant lopen zodat de rugzak prettig aanvoelt. Ook de rugzak zelf is afgestemd op vrouwen. De backpacks dames kun je op meerdere manieren gebruiken. Je kan ze bijvoorbeeld gebruiken om spullen voor school of voor je werk mee te nemen. Op vakantie kun je belangrijke spullen erin bewaren zodat je er snel en makkelijk bij kan. Sommige dames rugzakken zijn erg geschikt om te gebruiken voor sportieve vakanties of uitjes. Je kan dan bijvoorbeeld je snowboard of ski’s aan de rugzak vastmaken zodat je ze eenvoudig mee kan nemen. Bij andere modellen is het mogelijk om een waterzak te bevestigen zodat je onderweg kan drinken. Naast gewone rugzak modellen kun je ook backpacks en sportieve rugzakken vinden. Zo kun je voor elke reis een tas vinden die bij jou aansluit.

Een backpack dames uitkiezen

De backpacks dames zijn verkrijgbaar van verschillende merken, waaronder van Dakine, Osprey en Eastpak. Elk merk biedt weer unieke rugzakken voor dames aan. Om het uitzoeken van een rugzak eenvoudiger te maken kun je de beschrijvingen van meerdere modellen lezen. Hier staan alle specificaties van een bepaalde rugzak in. Deze informatie helpt je bij het maken van een keuze voor een rugzak die jou het meest aanspreekt. Natuurlijk speelt het uiterlijk van de rugzak ook een rol. Deze rugzakken zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren, zoals roze, paars en blauw. Je kan ook kiezen voor zwarte modellen met een kleuraccent of voor een model met een leuk patroon. De meeste rugzakken zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren of patronen. Als je eenmaal een passend model gevonden hebt kun je kijken welk uiterlijk het beste bij je past.

Een backpack dames kopen

Denk je dat een backpack dames beter bij jou past dan een standaard rugzak? In onze webshop kun je binnen enkele minuten de gewenste rugzak bestellen. Als je dat vandaag voor 22:00 uur doet, dan kun je morgen de rugzak al gebruiken. De meeste dames rugzakken kosten €45,- of meer, waardoor je geen verzendkosten betaalt. Is de rugzak toch niet iets voor jou? Je mag deze dan gratis retourneren binnen 30 dagen.

Op zoek naar een andere rugzak?

Heb je toch liever een ander soort rugzak? In ons assortiment kun je nog veel meer praktische en mooie rugzakken vinden. Enkele voorbeelden van deze soorten zijn de dagrugzakken, outdoor rugzakken en de rugzakken met wieltjes. De kans is groot dat je hier wel een geschikte rugzak kunt vinden voor jou en je reis.

Toegevoegd aan je winkelwagen