Flightbags

Of je een tas nu tegen water, vuil of diefstal wilt beschermen: Reisartikelen.nl biedt altijd een passende oplossing.
De protectors van Pacsafe zijn bedoelt om dieven te slim af te zijn, door de ijzeren constructie worden dieven buiten je tas gehouden en doordat je de protector vast kunt maken aan een vaststaand object is het meenemen van je tas ook niet mogelijk.

30 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
30 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Wat is een Flightbag?

Een Flightbag is een hoes waarin je, je backpack kunt opbergen tijdens een vlucht. Met behulp van een flight bag bescherm je eenvoudig je backpack tegen het blijven haken op de transportband. Het grote extra voordeel wat je hebt met een vliegtuighoes is dat je deze eenvoudig kan afsluiten met een los slotje, dit is een stuk lastiger te doen bij je backpack.

Regenhoes

Naast een flightbag voor op de transportband kan het ook erg handig zijn om een hoes voor je rugzak te kopen tegen de regen.

Combicover

Een combicover is eigenlijk een combinatie van een flightbag en een regenhoes. Deze rugzakhoezen kunnen dus gebruikt worden als beschermhoes voor je backpack maar ook als regenhoes.

Een goede transporthoes kan er daarnaast ook voor zorgen dat je eenvoudig je backpack kan afsluiten tegen diefstal. Dit kun je doen door bijvoorbeeld met een TSA slotje deze flightbag dicht te maken.

Fligtbags bestellen

Ben je van plan om een fligtbag of regenhoes te bestellen? In onze webshop is dat binnen een paar minuten geregeld. Je betaalt geen verzendkosten voor bestellingen vanaf €45,-. Als je de koffer vandaag voor 22:00 uur bestelt, dan kun je er morgen al gebruik van maken. Mocht de rugzakhoes toch niet aan je wensen voldoen, dan kun je deze gratis retourneren binnen 30 dagen.

De overige rugzakhoezen zijn bedoelt om je tas te beschermen tegen water en vuil. In ons klimaat is extra bescherming tegen regen helaas geen overbodige luxe. Wil je niet risico lopen dat de inhoud van je rugzak doorweekt is als je op school of je werk aankomt? Gebruik dan een rugzakhoes.

Een rugzakhoes beschermt de voorkant van je tas, de achterkant van de tas zit immers tegen je rug aan.

Wil je je rugzak of een backpack meenemen als ruimbagage? Stop deze dan in een volledig afgesloten rugzakhoes. Deze hoes voorkomt dat schouderbanden of andere loshangende delen klem komen te zitten bij de bagageverwerking. Daarnaast is het mogelijk om de hoes met een slotje af te sluiten zodat men er niets uit kan halen. Of misschien nog erger: smokkelwaar er in kan stoppen.

Merken flightbags

Flightbags zijn er van verschillende merken. Sommige backpack merken hebben zelf een bijpassende flightbag ontwikkeld, zoals Jack Wolfskin, Osprey en Deuter. Maar er zijn ook outdoor merken met een universele flightbag, voorbeelden van deze merken zijn bijvoorbeeld Travelsafe en Pacsafe.

Toegevoegd aan je winkelwagen