Opvouwbare Rugzakken

Voor de slimme inpakker die niet te veel ruimte in will nemen maar nog steeds genoeg wil meenemen. City trip of backpacken. Met deze opvouwbare rugzakken heb je altijd genoeg plek in je koffer of tas en de optie om je nodige spullen mee te nemen. 

12 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
12 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Kenmerken van opvouwbare rugzakken

Opvouwbare rugzakken zijn makkelijk mee te nemen en zeer handig bij city trips of backpacken. Deze rugzakken geven je de mogelijkheid om er op uit te gaan met alle spullen die een reiziger nodig heeft. Het handige aan deze producten is dat ze zeer compact zijn. Ze nemen bijna geen plaats in wanneer je ze niet nodig hebt. Wat het inpakken zeer makkelijk maakt. Opgevouwen zijn deze tassen ongeveer zo groot of net iets groter dan een portemonnee. Ze zijn ook erg licht en je merkt nauwelijks dat je ze bij hebt. Dit komt door het materiaal dat gebruikt wordt voor de rugzakken. Polyester, nylon en andere lichte kunststoffen zorgen ervoor dat de tas soepel en waterdicht is. Sommige merken bieden meer functies bij hun rugzakken. Dit betekent dat het opgevouwen product verschilt qua afmetingen per merk. Dit kun je vergelijken op de product pagina’s.   

Wanneer gebruik je een opvouwbare rugzak

Een opvouwbare rugzak kun je op veel verschillende momenten gebruiken. Ze zijn vooral handig om in je koffer of tas te stoppen en ze te gebruiken als je een kleine trip gaat maken. Denk aan een dagje door een stad te lopen en alles wat je nodig hebt mee te kunnen nemen in een rugzak die bijna geen plek inneemt in je koffer. Voor backpacken is het ook heel handig. Met een kleine tas mee hoef je niet heel de tijd een grote backpack mee te nemen. Je kan je backpack lekker in je hotel laten staan en er op uit gaan met je rugzak.

Opvouwbare Rugzak merken

Veel merken zal je misschien al kennen. Herschel Supply Co, wat een zeer stijlvol merk is. Als je op zoek bent naar iets degelijks dan is Jack Wolfskin een merk waar je naar kan kijken. Je kan ook Nomad pakken die je waarschijnlijk ook kent van het Nederlandse slaapzakken merk. Als je om onze favoriet zou vragen dan zou dat zeker Eagle Creek zijn dit merk heeft veel functies voor een opvouwbare rugzak. Met een vak voor je water fles en vergrendelbare ritsen. Als laatste is er Sea to Summit. Dit merk is het meest opvouwbaar van alle merken.

Een opvouwbare rugzak bestellen?

Wil jij voor je volgende reis een opvouwbare rugtas bestellen? Alle bestellingen die vandaag voor 22:00 uur geplaatst worden, worden morgen al bezorgd. De verzending is gratis voor bestellingen vanaf €45,-. Wil je de opvouwbare rugzak retourneren? Dat kan gratis binnen 30 dagen.

Een andere rugzak uitzoeken

Ben je op zoek naar een ander soort rugzak? In ons assortiment vind je naast opvouwbare rugzakken ook laptoprugzakken, dames rugzakken en outdoor rugzakken. Zo kun je voor elke reis en voor elke persoon een geschikte rugzak vinden.

 

Toegevoegd aan je winkelwagen