SKROSS

Als je graag naar het buitenland gaat heb je elektronica nodig. Met deze Skross producten kun je naar elk continent zonder je druk te maken of je de juiste adapter hebt.

6 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
6 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Wereldstekkers geven je de vrijheid om al je apparaten te gebruiken in verschillende landen en continenten over de hele wereld. Een wereldstekker is je paspoort tot het verbonden blijven tijdens het reizen naar de Amerika's, Europa, Azië en daarbuiten. SKROSS is marktleider voor kwalitatieve reis-adapters en USB-laders. Deze producten zijn 's werelds veiligste en meest compacte reisgenoten. 

Wanneer heb je een wereldstekker nodig? 

Er zijn veel landen die een verschillend stopcontact hebben. Zelfs binnen Europa zjin er verschillende stopcontacten. Het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland hebben stopcontacten die niet overeen komen met de rest van Europa. Italië heeft in sommige regio's ook andere soorten stekkers. Buiten Europa is de diversiteit van stekkers en stopcontacten nog groter. Een van de beste voorbeelden is Amerika. Een echte reiziger gaat dus nooit weg zonder de juiste SKROSS wereldstekker. Sommige hotels hebben de optie om een wereldstekker te lenen, maar dit is lang niet in de meeste hotels dus het is altijd veilig om een stekker mee te nemen. Wat vooral fijn is aan deze stekkers, is dat er modellen zijn zoals de SKROSS Wereldstekker Pro die ondanks het grote aanbod aan stekkers, nog steeds zeer compact is en makkelijk mee te nemen. 

SKROSS wereldstekker usb 

Met de SKROSS Wereldstekker USB hoef je geen aparte oplaadstekkers voor je tablet en smartphone mee te nemen. Zo hoef je je niet druk te maken dat je ze kwijt raakt en nemen ze ook geen plek in met het inpakken. Er zijn stekkers met 1 en 2 usb aansluitingen. De SKROSS Wereldstekker USB is tegenwoordig onmisbaar omdat vrijwel iedereen zijn smartphone of tablet meeneemt op reis. Bellen met een openbare telefoon binnen Europa is sinds 2017 ook duurder geworden dan bellen met een smartphone. Dus is het belangrijk dat je je smartphone altijd meeneemt en het altijd kan opladen met een Skross wereldstekker usb. Een smartphone gaat maar 1, hooguit 2 dagen mee totdat het moet opladen. Daarom is een SKROSS Wereldstekker USB altijd een essentieel product voor iemand die veel reist. De SKROSS Wereldstekker USB heeft alles wat je nodig hebt. 

Keuze van wereldstekkers 

Ons assortiment heeft meerdere wereldstekker modellen. De SKROSS Wereldstekker Pro en de SKROSS reisstekker Pro Light USB. Deze modellen zijn over het algemeen hetzelfde. Maar er zijn extra aspecten die deze stekkers voordelen geven. De SKROSS Wereldstekker Pro is een groter formaat dan de normale wereldstekker maar kan meer volt verwerken. De SKROSS Wereldstekker Pro kan apparatuur opladen dat meer stroom vergt dan de normale wereldstekker kan geven. De SKROSS Wereldstekker Pro is ook heel compact en weegt slechts 147 gram. Extreem licht en neemt dus totaal geen plek in en is een van de meest positieve aspecten van de SKROSS Wereldstekker Pro. 

Kijk uit met volt

In landen zoals de VS worden vaak 110 volt gebruikt in plaats van 230 volt. Dit betekent dat je apparaten die 230 volt gebruiken. Een product wat hier onder valt is bijvoorbeeld een föhn. Die kun je met de juiste wereldstekker wel in een 110 volt stopcontact steken, maar de föhn zal dan niet goed werken. Wanneer je een 110 volt apparaat in een 230 volt stopcontact steekt is de kans heel groot dat het apparaat stuk gaat, of doorbrandt. Dit geldt ook wanneer je een SKROSS WereldstekkerUSB  gebruikt om een stekker geschikt te maken voor een afwijkend stopcontact. Het zijn GEEN omvormers die van 110 volt 230 volt maken of andersom. 

SKROSS Kopen

Heb je een geschikt SKROSS product gevonden? Plaats dan snel je bestelling via onze webshop. Als je dat voor 22:00 uur doet, dan kun je morgen al gebruik maken van je aankoop. Bestel je voor een bedrag vanaf €45,-? Dan betaal je geen verzendkosten. Mocht je niet helemaal tevreden zijn met je aankoop, dan kun je deze binnen 30 dagen gratis retourneren.

Toegevoegd aan je winkelwagen