Cameratassen

Vaak is een camera met bijbehorende camera-gear een flinke investering. Heel belangrijk dus dat je al deze spullen goed beschermd. Naast dat je je apparatuur wilt beschermen tegen invloeden van buitenaf, is het wel zo fijn om gemakkelijk bij je spullen te kunnen. Reisartikelen heeft een selectie gemaakt van de meest praktische en beste gear voor je camera spullen.
3 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
3 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Kenmerken van een cameratas

Naast dat je je spiegelreflexcamera of systeemcamera goed wilt beschermen tegen invloeden van buitenaf, is de cameratas voorzien van verdeelbare compartimenten, om zo al je camera-gear mee te nemen tijdens je wandeling of trip. Denk aan bijvoorbeeld; Een lens, accu, geheugenkaarten, kabels, statief. Sommige rugzakken bieden ook ruimte voor bijvoorbeeld een lunch of extra trui die je mee wilt nemen tijdens je uitje. De voering van de rugzak en de vakkenverdelers zijn gewatteerd, wat ervoor zorgt dat alles op zijn plek blijft zitten en goed beschermd blijft.

Gezien het niet altijd nodig is om met je camera in de hand te lopen, is het kunnen opbergen van je spullen in een tas erg gemakkelijk. Echter, wanneer je in actie dient te komen met je cam, maakt het openritsbare zijvlak het nog gemakkelijker om snel bij je camera te kunnen. Zo heb je in een flits je camera in de hand en kan je het moment op de plaat vastleggen.

De camera apparatuur met bijbehorende accessoires kunnen soms best zwaar in gewicht zijn. Naast dat de tas je spullen goed beschermd, is het niet onbelangrijk dat je rugtas comfortabel zit en van goede kwaliteit is. Jack Wolfskin en Burton hebben hier goed over nagedacht en bieden een camera-bag aan, voorzien van o.a verstelbare schouderbanden en rugventilatie, die voor iedereen naar de juiste pasvorm in te stellen zijn en dus ideaal zijn om langere afstanden mee te wandelen, zonder dat je last van je rug of schouders krijgt. De rugzakken zijn gemaakt van de sterkste materialen, die ervoor zorgen dat je lang plezier kan hebben van je tas. Waar Pacsafe zijn producten voorziet met antidiefstal-features zoals o.a een ZipClip en een PopNLock veiligheidsclip, is het nooit weg om je tas te beveiligen met een extra slot met kabel, zodat je deze kunt bevestigen aan de stoelpoot op het terras bijvoorbeeld.

Heb je al een mooie rugzak, maar ben je alleen op zoek naar organizer speciaal voor je al je camera-gear? Dan is wellicht de Pacsafe Camsafe PCI wat voor jou. Voorzien van dikke schuimwanden en interne vakverdelers, zodat al jouw apparatuur goed beschermd blijft.

Een cameratas bestellen?

Wil jij voor je camera en bijbehorende gear de beste en meest praktische bescherming bestellen? Alle bestellingen die vandaag voor 22:00 uur geplaatst worden, worden morgen al bezorgd. De verzending is gratis voor bestellingen vanaf €45,-. Wil je je artikelen retourneren? Dat kan gratis binnen 30 dagen.

Ben je op zoek naar bescherming voor de camera op je mobiele telefoon?

Met je mobiele telefoon op zak, heb je altijd een camera bij je. Ook deze verdiend de beste bescherming tijdens je avonturen. Of je nu foto’s onder water wilt maken of je telefoon wilt beschermen tijdens een wandeling in een regenbui, reisartikelen.nl heeft voor jou de geschikte waterproof case van Waka Waka , Loksak of Aquapac.

Toegevoegd aan je winkelwagen