Duffelbags

Een duffel tas is ideaal voor als je je spullen liever niet op je rug draagt. Duffeltassen zijn verkrijgbaar in veel formaten en zijn van erg stevig materiaal gemaakt. Deze tassen kunnen tegen een stootje en zijn makkelijk om mee te nemen.  

67 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
67 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Duffeltassen

Met deze tassen kun je alles mee nemen wat je wilt. Duffeltassen zijn gemaakt grote volumes en lange aftstanden. Daarom zijn de grootste leveranciers van duffeltassen vaak sport- en outdoormerken. Zij willen klanten een tas aanbieden waar ze veel in kwijt kunnen en zich niet druk hoeven te maken over het kapot gaan van de tas. Wat vooral aantrekkelijk is aan duffeltassen is dat ze makkelijk mee te nemen zijn op reis. Ideaal voor mensen die graag op verschillende soorten reizen gaan. City-trips, survival trips of misschien wel een ski vakantie. Duffels kun je vaker gebruiken als koffers doordat ze zo makkelijk zijn om mee te nemen. 

Duffeltas merken

Als je vaker op onze site zit zul je deze merken al herkennen. Highlander is een Schots familiebedrijf dat zich sinds 1985 bezighoudt met de ontwikkeling, productie en verkoop van uitrusting voor militaire doeleinden en voor de outdoor liefhebber. De producten van Highlander hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Eagle Creek voorziet je van het optimale reisgemak. Het Amerikaanse bedrijf maakt tassen en opbergvakken zodat je bagage altijd snel en makkelijk te bereiken is. The North Face is begonnen als een merk voor actieve bergbeklimmers en groeide al snel uit tot een divers merk voor ook alledaagse kleding. North Face heeft een van de meest uitgebreide collecties.   

Een duffeltas bestellen?

Wil jij voor je volgende reis een duffeltas bestellen? Alle bestellingen die vandaag voor 22:00 uur geplaatst worden, worden morgen al bezorgd. De verzending is gratis voor bestellingen vanaf €45,-. Wil je de duffeltas retourneren? Dat kan gratis binnen 30 dagen.

Een andere tas kopen?

Ben je op zoek naar een ander soort tas? In ons assortiment vind je naast duffeltassen ook: strandtassen, schoudertassen en weekendtassen. Zo kun je voor elke soort reis en geschikte tas meenemen.

 

Toegevoegd aan je winkelwagen