Laptoptassen

Neem jij vaak je laptop mee naar school of naar je werk? Dan is een goede laptoptas geen overbodige luxe. Een laptoptas is speciaal ontwikkeld om jouw laptop zo veilig mogelijk te vervoeren. Je kunt een laptoptas ook gebruiken als je de laptop mee wil nemen op vakantie. In ons assortiment kun je terecht voor verschillende laptoptassen van bekende merken.
11 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
11 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Kenmerken van een laptoptas

Een laptoptas heeft een speciaal vak dat bedoeld is voor je laptop. Dit vak is gevoerd zodat je laptop beschermd is tegen beschadigingen. Tevens zorgt het aparte vak ervoor dat je laptop gescheiden blijft van andere spullen die je meeneemt. Scherpe voorwerpen zoals sleutels kunnen namelijk ook voor beschadigingen zorgen. De laptoptassen zijn voorzien van twee stevige handvaten zodat je deze makkelijk kan dragen. Sommige modellen bevatten ook een lange schouderband zodat je de tas op je rug kan dragen. Als jij je laptop helemaal eenvoudig wil verplaatsen, dan is een laptoptas met wieltjes en een handvat ideaal. Je kunt zo moeiteloos de tas achter je aan trekken in plaats van deze te dragen. Dit is vooral fijn als je liever niet je rug of schouders wil belasten. Tevens is zo’n laptoptas handig als je een tijdje met de tas moet lopen. In ons assortiment vind je laptoptassen van merken zoals o.a Carlton en Eagle Creek. Elk merk biedt modellen met andere kenmerken en een andere uitstraling aan. Bij het uitzoeken van een goede laptoptas kun je het beste de beschrijvingen lezen van meerdere modellen die je aanspreken. Je kunt dan de kenmerken van elk model vergelijken om zo tot de meest geschikte tas te komen.

Wanneer gebruik je een laptoptas?

Een laptoptas kun je zowel voor je dagelijkse activiteiten als op reis gebruiken. Als je bijvoorbeeld je laptop nodig hebt voor school of voor je werk, dan kun je met een gerust hart je laptop vervoeren. De tas beschermt je laptop tegen beschadigingen zoals krassen en deukjes. Om dezelfde reden kun je een laptoptas gebruiken als je op reis gaat. Zo kun je op reis ook werken of informatie over de omgeving opzoeken. Als je de laptoptas mee op reis neemt, dan kun je het beste kiezen voor een model met ingebouwde beveiligingen. Zo wordt het voor dieven veel lastiger om je laptop te stelen.

Een laptoptas kopen

Lijkt het jou handig om een speciale tas voor je laptop te hebben? Je kunt de laptoptas eenvoudig bestellen via onze webshop. Als je dat vandaag voor 22:00 uur doet, dan kun je morgen al gebruik maken van de tas. Voor bestellingen vanaf €45,- is de verzending gratis. Ben je niet tevreden met de tas? Dan mag je deze gratis retourneren binnen 30 dagen.

Op zoek naar een andere tas?

Ben je ook nog op zoek naar een ander soort tas? In ons aanbod kun je tevens tassen vinden zoals schoudertassen, weekendtassen en heuptassen. Elke soort tas is weer geschikt voor andere activiteiten of reizen, zodat je vrijwel altijd de tas vindt die jij zoekt. 

Toegevoegd aan je winkelwagen