Reistassen met wielen

Ga je binnenkort op reis en heb je geen zin om met een zware tas te slepen? Dan is een reistas op wielen een goede uitkomst. Deze tassen doen een beetje denken aan zachte trolleykoffers. Dankzij de wielen kun je de tas gewoon over de grond laten rollen. Bij Reisartikelen.nl vind je reistassen op wielen van diverse merken.
39 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
39 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Kenmerken reistassen op wielen

Een reistas op wielen is gemaakt van een stevige stof. Deze reistassen zijn voorzien van wielen en een uittrekbaar handvat. Daarnaast bevatten de meeste modellen handvaten aan de zijkant, bovenkant of de voorkant. Je zou daardoor de tas ook even kunnen tillen als dat nodig is. De meeste reistassen hebben een groot ritsvak dat je helemaal open kunt klappen. Het is daardoor mogelijk om aan beide kanten spullen op te bergen. Tevens kun je vrij grote spullen makkelijk in de tas kwijt. Sommige modellen bevatten naast het grote vak enkele kleine ritsvakken om spullen handig in te delen. Je hebt keuze uit verschillende inhoudsmaten en afmetingen. De kleine modellen zijn erg geschikt om te gebruiken voor je handbagage. Controleer van tevoren wel of de reistas onder de handbagage valt bij de luchtvaartmaatschappij waar jij mee vliegt. De reistassen op wielen zijn verkrijgbaar van merken zoals Arc'teryx , Eagle Creek en Osprey. Elk merk heeft andere modellen ontworpen, waardoor de kans groot is dat jij een passende reistas zult vinden. Zo wisselt het uiterlijk van neutrale tinten tot opvallende patronen. Ook de indeling en het aantal vakken is bij elk model anders. Bij het uitzoeken van een reistas met wielen kun je de omschrijvingen lezen. Daarin vind je namelijk alle benodigde informatie over een specifieke reistas. Je kunt aan de hand van deze informatie bepalen welk model het beste bij je past.

Waarvoor gebruik je een reistas op wielen?

Een reistas op wieltjes komt bij vrijwel elke reis goed van pas. Zo kun je een reistas gebruiken voor een weekendje weg in eigen land of voor enkele weken naar het buitenland. Een reistas is eenvoudig te vervoeren in de auto. Tevens kun je de reistassen gebruiken als je gaat vliegen. De kleine modellen zou je in kunnen checken als handbagage, terwijl de grote modellen voor de ruimbagage geschikt zijn. Dankzij de wielen kun je eenvoudig lange afstanden op het vliegveld afleggen doordat je de tas achter je aan rolt.

Een reistas op wielen kopen

Wil jij een reistas op wielen kopen? Je kunt binnen enkele minuten een bestelling plaatsen via onze webwinkel. Plaats je voor 22:00 uur een bestelling, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. Je betaalt geen verzendkosten voor bestellingen vanaf €45,-. Je kunt een artikel gratis retourneren binnen 30 dagen.

Op zoek naar aan ander soort tas?

Voor elke reis of activiteit is een ander soort tas geschikt. Naast reistassen op wielen bieden wij tevens schoudertassen, weekendtassen en heuptassen aan. Zo kun je voor elke situatie een geschikte tas vinden. Binnen elke categorie vind je ook nog eens diverse modellen waardoor er vrijwel altijd een passend model tussen zit.

Toegevoegd aan je winkelwagen