Schoudertassen

Een schoudertas is een handige tas die vaak van pas komt. Je kunt een schoudertas gebruiken voor school of je werk, maar ook voor korte en lange reizen. Dankzij de verschillende modellen is er voor iedereen een geschikte tas te vinden. Bij Reisartikelen.nl heb je keuze uit diverse schoudertassen van verschillende merken.
17 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
17 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Kenmerken van schoudertassen

De schoudertassen zijn verkrijgbaar in diverse variaties. Je hebt bijvoorbeeld keuze uit modellen met één lange schouderband, twee schouderbanden of een korte schouderband. De meeste schoudertassen hebben een hoofdvak en één of meerdere kleine vakken. Je kunt daardoor je spullen op een handige manier indelen. Schoudertassen zijn verkrijgbaar in zowel kleine als grote modellen. Je kunt de tas daardoor perfect afstemmen op je reis of activiteiten. Qua uiterlijk heb je keuze uit effen modellen met een neutrale of felle kleur. Je kan ook kiezen voor een model met een opvallend patroon. Bij Reisartikelen.nl vind je schoudertassen van bekende merken zoals o.a Pacsafe, Eagle Creek en Reisenthel. Elk merk heeft een kenmerkende en unieke stijl waardoor de modellen per merk erg divers zijn. De kans is dus groot dat jij bij één van deze merken een leuke en praktische schoudertas kunt vinden. Weet je niet zeker welk model je nodig hebt? Het kan helpen om de product omschrijvingen van enkele modellen te lezen. Je kunt dan de kenmerken vergelijken en bedenken welke voor jou het belangrijkst zijn. Vervolgens kies je een model wat daar het meest bij aansluit. Zo weet je vrijwel zeker dat je veel gebruik gaat maken van de schoudertas.

Wanneer gebruik je een schoudertas?

Een schoudertas kun je voor veel verschillende situaties en reizen gebruiken. Je kunt een schoudertas bijvoorbeeld voor school of voor je werk gebruiken. Tevens zou je de tas voor sportspullen kunnen gebruiken. Een schoudertas is daarnaast handig als je op reis gaat. Voor een stedentrip waarbij je zo min mogelijk bagage mee wil nemen is een schoudertas ideaal. Hetzelfde geldt voor een weekendje weg. Een klein model zou je voor de handbagage kunnen gebruiken, mits deze voldoet aan de eisen van de vliegtuigmaatschappij. Je kunt een klein model los of in combinatie met een grote tas gebruiken. Eenmaal op de bestemming kun je de schoudertas gebruiken voor enkele belangrijke spullen die je mee wil nemen als je op pad gaat. Je hoeft dan niet met een grote tas te sjouwen.

Een schoudertas bestellen

Heb jij een leuke schoudertas gezien? Je kunt deze direct bestellen via onze webwinkel. Als je vandaag voor 22:00 uur een bestelling plaatst, dan kun je de tas morgen al gebruiken. Voor bestellingen vanaf €45,- betaal je geen verzendkosten. Lijkt de tas je toch niet iets voor jou? Dan kun je deze gratis retourneren binnen 30 dagen.

Opties voor tassen

Als een schoudertas niet iets voor jou is, dan zijn er nog veel meer opties. In onze webshop vind je bijvoorbeeld ook reistassen met wielen, weekendtassen en heuptassen. De kans is groot dat deze tassen wel bij jou passen. Deze tassen zijn namelijk weer geschikt voor andere reizen en activiteiten op maat.

Toegevoegd aan je winkelwagen