The North Face Jester

Ben jij op zoek naar een goede rugzak die je voor diverse activiteiten kunt gebruiken? Dan is een rugzak uit de The North Face Jester lijn vast iets voor jou. Deze ruime rugzakken kun je voor dagelijkse activiteiten gebruiken, maar ook als je op reis gaat. In onze webshop heb je keuze uit diverse The North Face Jester rugzakken.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Kenmerken van The North Face Jester

De The North Face Jester rugzakken bevatten twee vakken. In het eerste vak heb je genoeg ruimte om grote spullen op te bergen. Tevens bevat dit deel een laptopsleeve die geschikt is voor laptops van 15 inch. Dankzij de aparte sleeve valt je laptop niet op kwetsbare spullen en je laptop wordt beschermd tegen beschadigingen. Het tweede vak heeft diverse open vakjes en ritsvakken waar je spullen zoals je telefoon en pennen in kunt opbergen. Zo kun jij je rugzak overzichtelijk indelen en kun je snel spullen vinden. Aan de voorkant van de rugzak zitten elastieken waar je bijvoorbeeld je sjaal of jas aan vast kan maken. De schouderbanden en het rugpand zijn zo ontworpen dat ze prettig aanvoelen tijdens het dragen. Je kunt daardoor de Jester rugzak lang dragen zonder last van je schouders of rug te krijgen. De standaard The North Face Jester modellen zijn geschikt voor mannen en vrouwen. Daarnaast zijn er speciale uitvoeringen van het Jester model die afgestemd zijn op vrouwen. Dankzij de aangepaste vorm van de schouderbanden voelt deze variant comfortabeler aan dan het gewone Jester model.

Wanneer gebruik je de The North Face Jester?

De The North Face Jester rugzak kun je zowel voor dagelijkse activiteiten als op reis gebruiken. Doordat je er makkelijk je laptop, boeken en een notitieblok in mee kan nemen is de Jester ideaal voor school of voor het werk. Je zou de rugzak ook kunnen gebruiken voor je sportspullen of om enkele boodschappen te dragen. Als je graag korte reizen zoals een citytrip boekt, dan is deze rugzak ook zeer geschikt. Door het ruime formaat kun je makkelijk alle benodigdheden zoals kleding, toiletspullen en je reispapieren er in stoppen. Je hoeft dan maar één rugzak mee te nemen. Deze rugzak zou je zelfs als handbagage kunnen gebruiken als de afmetingen toegestaan worden door de luchtvaartmaatschappij. Het is ook mogelijk om deze rugzak te gebruiken in combinatie met een grote koffer die je incheckt als ruimbagage.

The North Face Jester bestellen

Lijkt het Jester model van The North Face jou de ideale rugzak? Bestel deze dan snel via onze webwinkel. Als je dat vandaag voor 23:30 uur doet, dan kun je morgen de rugzak al gebruiken. Je betaalt geen verzendkosten voor bestellingen vanaf €45,-. Gratis retourneren is mogelijk binnen 30 dagen. Je kunt daardoor eerst je aankoop goed bekijken.

Diverse The North Face rugzakken

Zoek je toch een andere rugzak? In onze webshop vind je nog meer rugzakken van The North Face, zoals het Borealis model en diverse backpacks. Deze rugzakken hebben andere eigenschappen waardoor deze wellicht beter bij jou passen.

Toegevoegd aan je winkelwagen