Het merk, wat zijn oorsprong vindt in het reizigers paradijs Bali, is sinds 1996 actief in het maken van kwalitatief hoge hangmatten, en zei zijn zelf de uitvinders en eerste producenten van de camping hangmat. Ticket to the Moon streeft ernaar om haar klanten te voorzien van de beste producten met de nieuwste en beste features. Daarnaast is Bali ook de grondvesting van alle productielocaties van het merk. De werknemers van het merk zijn erg ervaren in hun vak en produceren alle hangmatten  nog met de hand, hierbij wordt er gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit nylon van parachute materiaal. Door gebruik te maken van lokale grondstoffen en te investeren in duurzame recycle processen wil Ticket to the Moon haar impact op de omgeving zo klein mogelijk maken. Restproducten worden niet als afval weggegooid maar worden hergebruikt en verwerkt tot eco-friendly tassen en backpacks.

Alle hangmatten geleverd door Ticket to the Moon worden getest onder de meest extreme omstandigheden, en moeten door strikte kwaliteit controles komen voordat ze de fabriek verlaten. Met de garantie van 10 jaar worden de fouten van werknemers en fouten in materialen gedekt. Dit geldt voor alle Ticket to the Moon producten.

Naast dat kwaliteit erg belangrijk is voor Ticket to the Moon, staan duurzaamheid en fair trade productie ook erg hoog binnen de organisatie. Ticket to the Moon garandeert dat er absoluut geen gebruik gemaakt wordt van kinderarbeid. Werknemers van het merk krijgen een hoger salaris dan het minimumloon, daarnaast werken de werknemers ook niet langer dan toegestaan.

Binnen de productrange van Ticket to the Moon kun je kiezen uit hangmatten voor 1 of 2 personen. Daarnaast kun je nog kiezen uit verschillende extra bevestigingsmogelijkheden. Wil jij jezelf beschermen tegen insecten en andere beestjes? Dan je een hangmat kiezen met een extra klamboe. In een exotisch land kan dit best wel een van pas komen.

Ticket to the Moon kopen

Heb je een geschikt Ticket to the Moon product gevonden? Plaats dan snel je bestelling via onze webshop. Als je dat voor 22:00 uur doet, dan kun je morgen al gebruik maken van je aankoop. Bestel je voor een bedrag vanaf €45,-? Dan betaal je geen verzendkosten. Mocht je niet helemaal tevreden zijn met je aankoop, dan kun je deze binnen 30 dagen gratis retourneren.