Toilettassen

Ga je op reis? Dan neem je natuurlijk een toilettas mee. Toilettassen zijn er in talloze kleuren en formaten van allerlei merken. Het merk Eagle Creek heeft een ruim assortiment aan kleurige toilettassen in alle formaten. Of ga je voor de mooie pastelkleuren van SuitSuit?
Ben je op zoek naar iets stoerders? Dan zijn merken als Cocoon en Dakine wellicht iets voor jou.

55 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
55 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Toilettassen heb je in verschillende kleuren, maten en varianten. Zo hebben we toilettassen met of zonder spiegel, doorzichtige toilettassen, grote toilettassen en toilettassen met of zonder ophanghaak.

We hebben verschillende toilettassen voor dames. Deze onderscheiden zich van de heren toilettassen door de kleuren en modellen. De toilettassen voor heren zijn vaak wat stoerder.

Toilettas met spiegel

Sommige toilettassen worden geleverd met spiegel. Vooral handig voor mensen die niet in hotels overnachten en daardoor niet altijd de beschikking hebben over een spiegel. De meegeleverde spiegeltjes zijn vaak niet van echt glas zodat je niet bang hoeft te zijn dat de spiegel breekt en er scherpe stukjes glas in je toilettas komen.

Toilettas met ophanghaak

Een ophanghaak is één van de eigenschappen die een toilettas kan hebben. Het hebben van een ophanghaak is handig als er weinig ruimte beschikbaar is om je toilettas op te zetten. Veel toilettassen met ophanghaak zijn bovendien als ware op te rollen, eenmaal volledig uitgerold vormen alle vakjes een overzichtelijk geheel.

Doorzichtige toilettassen

Ga je vliegen zonder ruim bagage? Dan zijn de doorzichtige toilettassen een must have! Luchtvaartmaatschappijen verplichten je namelijk om je vloeistoffen in een doorzichtige tas te doen. Aangezien de meeste vloeistoffen in je toilettas zitten is het een slimme keuze om een doorzichtige toilettas mee te nemen.

Toilettas kopen

Toilet tassen kun je binnen enkele minuten bestellen via onze webshop. Je kunt morgen al gebruik maken van de toilet tas als je deze vandaag voor 22:00 uur bestelt. Voor bestellingen vanaf €45,- betaal je geen verzendkosten. Heb je de toilettas ontvangen en twijfel je? De artikelen waar je niet blij mee bent kun je gratis retourneren binnen 14 dagen.

We hebben verschillende merken toilettassen. De toilettassen van SuitSuit zijn echte dames toilettassen, de toilettassen van Cocoon bieden veel ruimte. De Eagle Creek toilettassen zijn daarin tegen dan weer extreem licht in gewicht.

Toegevoegd aan je winkelwagen