Toko Express Mini Wax 75 ml

Toko Express Mini Wax 75 ml

 9,95
Dé wax om je snowboard of ski's in ideale conditie te houden!

Tijdelijk niet leverbaar

Gratis verzending vanaf €45,-
Gratis verzending vanaf €45,-
Keuze uit ruim 2.000 afhaalpunten
Keuze uit ruim 2.000 afhaalpunten

De omschrijving van Toko Express Mini Wax 75 ml

Om je snowboard of ski's in goede conditie te houden, moet je deze regelmatig waxen. Een goed met wax onderhouden board of ski's zal beter door de sneeuw glijden. Ook beschermt de waxlaag je board of ski's tegen beschadigingen.

Voor elke temperatuur is er een speciale wax beschikbaar die de beste eigenschappen creëert. Ben je een recreationele snowboarder of skiër en hoeft niet alles op de seconde af getuned te worden, dan voldoet een universele wax. De universele vloeibare Express Mini van Toko is zo’n wax die geschikt is voor alle temperaturen en sneeuwtypen.  
 
De Express Mini breng je aan voordat je de piste op gaat. Dit kun je het beste doen op kamertemperatuur, zodat je ski’s in optimale conditie zijn als je de piste op gaat. De multifunctionele verpakking brengt het voordeel met zich mee dat de wax gemakkelijk is aan te brengen. Tevens is de handige flacon van 75 ml gemakkelijk mee te nemen de piste op. De spons brengt de wax aan en verspreidt de wax, zodat je board of ski’s klaar zijn voor de piste.
 
Voor een beter resultaat kun je alvorens je snowboard of ski’s te behandelen met de Express Mini, de Toko All-In-One Hot Wax gebruiken als basiswax.  

Kenmerken:
  • Biologisch afbreekbaar
  • Geen toevoeging van fluor
  • Voor alle sneeuwcondities en temperaturen
  • Beschermt je board of ski's tegen uitdroging
  • Beschermt tegen vervuiling en oxidatie tijdens opslag
  • Hersluitbare en compacte verpakking

Specificaties

Merk: Toko
Kleur: Geel
Type product: Tools

Reviews

There are no reviews yet.

Schrijf je eigen review

Jouw rating *

Toegevoegd aan je winkelwagen