TravelSafe

De artikelen van TravelSafe zijn een must voor iedere reiziger, of het nu om een EHBO-set, klamboe, Veiligheidstasje, muggenmelk of handdoek gaat, deze artikelen zijn allemaal te vinden in het TravelSafe assortiment.
59 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
59 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Met het uitgebreide assortiment van TravelSafe worden je gezondheidsrisico's gedurende je reis tot een minimum beperkt. Door intensieve samenwerking met tropendeskundigen, artsen en overheidsinstellingen slaagt TravelSafe er steeds weer in toonaangevend te blijven met producten die voldoen aan de laatste voorschriften. TravelSafe is lid van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering en The International Society of Travel Medicine.

Doordat TravelSafe lid is van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvising (LCR) en The International Society of Travel Medicine (ISTM) blijft TravelSafe op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van reizigersadvisering en kunnen zij dus continue de artikelen hierop afstemmen.

Travelsafe Klamboes

De klamboes van TravelSafe heb je in verschillende types. Geïmpregneerde klamboes zijn met name voor je reis naar de tropen, terwijl de niet geimpregneerde klamboes bedoeld zijn voor in eigen land, of in europa. Ga je naar Scandinavië, Engeland of Schotland dan is een klamboe met extra fijne mesh de best optie.

Anti Insect

Naast de klamboes zijn er nog meer middelen om je te verweren tegen insecten. Met Muggenmelk hou je muggen op afstand. Ben je toch gestoken? Neem dan after bite en je hebt zo min mogelijk last van de effecten van een beet of steek.

Anti Diefstal

Veiligheidstasjes van TravelSafe heb je in verschillende soorten. Zo heb je tasjes voor je heup, je nek, en je been. Deze tasjes kun je allemaal gemakkelijk onder je kleding dragen zodat jou geld en reisdocumenten zo goed mogelijk verborgen zijn.

Zonbescherming

Het grootste deel van de zonbeschermingsartikelen zijn zonnebrand en UV beschermende petten, hoeden. Een hogere factor zonnebrand zorgt er met name voor dat je minder vaak hoeft te smeren.

EHBO artikelen

Onder EHBO artikelen van TravelSafe vallen EHBO sets, hygiënische gels, pillendoosjes. Deze artikelen helpen je tijdens je vakantie om gezond en hygiënisch te blijven.

Reisaccessoires

De reisaccessoires van TravelSafe zijn Sneldrogende handdoeken, bagage organizers, backpacks, Nekkussens, reisflesjes, rugzakhoezen, fleece dekens, poncho’s en bagage riemen.

Toegevoegd aan je winkelwagen