TravelSafe Reisaccessoires

De reisaccessoires van TravelSafe zijn een must voor iedere reiziger. Of het nu om een sneldrogende handdoek, regenhoes, nekkussen, poncho, reisflesje, bagageriem of bagage organizer gaat. TravelSafe heeft het allemaal.
36 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
36 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Sneldrogende handdoeken

De sneldrogende handdoeken van TravelSafe heb je in twee verschillende modellen de mini traveltowel en de traveltowel. Beide modellen hebben wij in verschillende kleuren. De mini travel towel is wat kleiner, maar is ook op te hangen aan de bijgeleverde clip, deze is te krijgen in de kleuren: blauw, groen en oranje. De traveltowel heb je in verschillende maten( XS, S, M en L) en kleuren(paars, groen en blauw). Beide handdoeken zijn gemaakt van dunne microvezels en kan daardoor tot wel 6 keer zijn gewicht aan water absorberen. Daarnaast zijn deze handdoeken sneldrogend, heirdoor hebben bacteriën minder kans om te groeien.

Backpack

De TravelSafe Escape is de backpack van TravelSafe. Deze is geschikt voor hikes en langere reizen. De extra ventilerende schouderbanden zorgen ervoor dat deze backpack geschikt om een hele dag te dragen. Deze backpack is te verkrijgen in 55 liter en 65 liter.

Regenhoes

De regenhoezen van TravelSafe heb je in twee verschillende modellen. De TravelSafe Featherlite Raincover, en de TravelSafe Rugzakhoes. De TravelSafe rugzakhoes is te verkrijgen in zwart en oranje. De TravelSafe Featherlite Raincover is er in drie verschillende maten.  

Nekkussens

De TravelSafe Nekkussens heb je in verschillende kleuren. De nekkussens kids hebben de vorm van dieren, deze nekkussens zijn gevuld met zachte bolletjes vulling. De nekkussens voor volwassenen zijn er in het grijs / bruin en in het zwart / grijs. De vulling van deze nekkussens is gemaakt van traagschuim waardoor deze nekkussens zich vormen naar je nek waardoor deze erg comfortabel liggen.

Daarnaast heb je nog een bagage organizers set, deze luggage cube set helpt jou met het ideaal organiseren van jou bagage. De poncho’s van Travelsafe zijn ideaal als je naar een land op vakantie gaat waar de kans op regen wat groter is. De reisflesjes van TravelSafe heb je in twee varianten, aluminium en silicone. De TravelSafe Webbing is een bagageriem die voorzien is van een TSA slot.

Toegevoegd aan je winkelwagen