TravelSafe Zonbescherming

Ga je naar de zon? Vergeet dan niet zonnebrand en beschermende kleding mee te nemen! Hierdoor verklein je de kans om te verbranden en om een zonnesteek op te lopen!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Zonnehoed

De TravelSafe Zonnehoed is gemaakt van ademend nylon en biedt optimale bescherming tegen de zon. Doordat de klep voorop langer is schijnt de zon ook niet in je ogen. De nekflap is extra lang om de nek te beschermen, echter kan de nekflap ook worden opgerold en worden vastgemaakt door middel van een drukknoopje.

Deserst Cap

De Travelsafe Desert Cap is een UV-werende zonnepet en beschermt je hoofdhuid, oren, gezicht en nek tegen de zon. Dit is het ideale hulpmiddel tegen verbranden, een zonnesteek of als je last hebt van zonneallergie.

Zonnebrand

Dit is het bekendste hulpmiddel tegen verbranden is zonnebrand. Zonnebrand heb je in verschillende sterktes, dit worden ook wel factoren genoemd. De factor van de zonnebrand wordt uitgedrukt in SPF(Sun Protect Factor). TravelSafe zonnebrand hebben wij in 8 en 20 SPF.

SPF8 is goed als je niet snel verbrand. Verbrand je echter wat makkelijker, ga dan voor SPF 20. Laat de zonnebrand een kwartier in de huid trekken voor een optimale bescherming.

Lippen zijn ook erg gevoelig voor de zon en kunnen dus ook gemakkelijk verbranden. Met de lippenbalsem SPF 20 voorkom je verbrandde en schrale lippen.

Toegevoegd aan je winkelwagen