Trunki

Deze super leuke kinderkoffers mogen mee als handbagage in het vliegtuig. Ze zijn licht en toch sterk, handig en ook nog zeer plezierig. Kortom deze koffers hebben alles in zich. Reisartikelen.nl heeft een breed assortiment Trunki koffers. Ze zijn niet alleen waterbestendig maar ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. Met een echte Trunki wordt jouw reis naar binnen- of buitenland extra leuk!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Trunki Ride-On

De Trunki kinderreiskoffers worden speciaal ontworpen om kidneren geen te zware spullen te laten dragen. Maar deze koffers zijn voornamelijk leuk, grappig en makkelijk. Een zachte rubberen ring zorgt ervoor dat de kleine vingertjes niet gekneld raken tussen beide schelpen van het Trunki koffertje. De stabilisator vermijd valpartijen terwijl de kinderen boven de Trunki zitten. Deze revolutionaire nieuwe rijdbare kinder reiskoffer is lichtgewicht en sterk en heeft een inhoud van ruim 18 liter maar is toch zo afgemeten dat hij in het vliegtuig als handbagage mee kan

Trunki koffers bestellen

De Trunki koffers bestel je makkelijk via onze webshop. Bestellingen die voor 23:30 uur geplaatst worden heb je de volgende dag al in huis. De verzendkosten zijn gratis, omdat deze altijd boven de €45,- uit zullen komen. Ben je niet helemaal tevreden met de producten? Je mag ze gratis binnen 30 dagen retourneren. Je kunt de producten dan eerst thuis bekijken.

Reisartikelen van andere merken

Wil je ook nog even kijken bij de artikelen van andere merken? Naast Trunki bieden wij een ruim aanbod van andere merken aan. Enkele voorbeelden van deze merken zijn Osprey, Nomad, Deuter, Eastpak en American Tourister. Elk merk biedt weer andere producten aan waardoor het slim is om bij meerdere merken te kijken.

Toegevoegd aan je winkelwagen