Veiligheidstasjes

Tijdens je reis wil jij belangrijke spullen natuurlijk goed opbergen tegen diefstal. In ons assortiment bieden wij diverse veiligheidstasjes aan waarin je geld, je paspoort en andere belangrijke spullen in kan bewaren. Deze tasjes zijn klein en plat waardoor je ze eenvoudig onder je kleding kan dragen. Dit is een ideale manier om dieven te slim af te zijn.
62 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
62 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Kenmerken van een veiligheidstasje

De diverse soorten veiligheidstasjes hebben enkele overeenkomende eigenschappen. Ze zijn klein en plat waardoor ze niet opvallen onder je kleding. De meeste veiligheidstasjes zijn voorzien van een ritssluiting. Bij Reisartikelen.nl kun je terecht voor diverse soorten veiligheidstasjes. Deze soorten worden hieronder beschreven.

Een geldriem lijkt op een gewone broekriem maar bevat aan de binnenkant een klein vakje om geld in te bewaren. Er zijn ook geldriemen waar een klein en plat tasje aan vastzit. Deze bevatten meerdere vakjes met ritssluitingen. In deze varianten kun je iets meer kwijt dan in de riemen zelf.

BH tasjes bevestig je aan het midden van je BH of aan de zijkant zodat je er onopvallend geld in kunt bewaren. De tasjes hebben een drukknoop als sluiting en ze hebben een riempje waarmee je ze vast kan maken. Een nektasje is een plat tasje met één of meerdere vakjes met een ritssluiting. Aan het tasje zit een dun koord wat je over je hoofd doet. Je kunt dan het tasje onder je shirt verbergen. In een nektasje kun je geld, sleutels, telefoon of je paspoort bewaren.

Bij de RFID blokkerende artikelen kun je onder andere paspoorthoezen, heuptassen en nektassen vinden. Deze speciale artikelen beschermen je spullen tegen skimmen. De portemonnees met RFID bescherming zorgen er bijvoorbeeld voor dat je pinpas tegen skimmen beschermd wordt.

Een veiligheidstasje gebruiken

Vrijwel elk veiligheidstasje draag je onder je kleding zodat het niet voor dieven zichtbaar is dat jij belangrijke spullen bij je hebt. Welk veiligheidstasje jij kiest is afhankelijk van je eigen voorkeur. Als jij je spullen of geld uit een tasje wil halen, let er dan op dat je dit op een rustige plek doet. Zo voorkom je dat dieven zien dat jij belangrijke spullen of geld bij je hebt en je als een doelwit zien. Om diezelfde reden is het verstandig om de spullen in het tasje te doen voordat je op pad gaat. Doordat je de tasjes onder je kleding draagt vallen ze niet op, maar het is voor dieven ook lastiger om er ongemerkt bij te komen.

Een veiligheidstasje bestellen

Wil jij tijdens je volgende reis gebruik maken van een veiligheidstasje? Bestel dan direct een veiligheidstasje via onze webshop. Alle bestellingen die vandaag voor 22:00 uur worden geplaatst worden morgen bezorgd. Voor bestellingen vanaf €45,- brengen wij geen verzendkosten in rekening. Het veiligheidstasje mag je gratis retourneren binnen 30 dagen.

Anti-diefstal producten

Je kunt je spullen op meerdere manieren beschermen tegen diefstal. In ons assortiment vind je naast veiligheidstasjes ook beveiligingen voor je bagage en sloten en kabels. Met deze spullen is de kans op diefstal vele malen kleiner. Het laatste wat je op vakantie tenslotte wil is dat je belangrijke spullen of geld verliest. 

Toegevoegd aan je winkelwagen