Geldriemen

Geldriemen, of ook wel moneybelts, zijn riemen die je als een gewone broekriem kunt gebruiken. Echter zorgt een verborgen vakje ervoor dat de moneybelt ook gebruikt kan worden als geld bewaarplaats.

Tip: gebruik de moneybelt alleen als opslagplaats en niet als portemonnee. Wil je geld uit de moneybelt halen, zoek dan een veilige plaats op en zorg ervoor dat niemand kan zien hoeveel geld er in de moneybelt zit.

17 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
17 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Waarom een geldriem?

Een geldriem of ook wel een moneybelt genoemd is ideaal om je geld of andere belangrijke items zoals je paspoort veilig te houden in bijvoorbeeld een drukke stad.

Moneybelt onder kleding

Een moneybelt draag je normaal gesproken onder je kleiding, hierdoor zien dieven je geld niet zitten en kunnen ze er niet zomaar bij.

Moneybelt Kopen?

Wil jij tijdens je volgende reis een geldriem gebruiken? Bestel deze dan vandaag nog voor 22:00 uur. Je kunt dan morgen al gebruik maken van je aankoop. Wij brengen geen verzendkosten in rekening voor bestellingen vanaf €45,-. Mocht je het artikel ontvangen hebben en er toch geen gebruik van maken, dan kun je deze gratis retourneren binnen 14 dagen.

Merken Moneybelts

Moneybelt zijn er in verschillende soorten, maten, kleuren en merken. Het merk PacSafe richt zich in al haar producten op het tegengaan van diefstal. Dit zorgt ervoor dat hun producten vaak moeilijker zijn los te maken door dieven of extra sterke stof hebben zodat het niet doorgesneden kan worden. De geldriemen van Eagle Creek zijn een goed alternatief als het je vooral gaat om het dragen van je spullen onder je kleding. Daarnaast hebben we ook nog moneybelts van Jack Wolfskin. Kies hiervoor als je liever gaat voor de degelijk gemaakte producten van het Duitse Jack Wolfskin.

Geldriem kopen

Heb je een geschikte geldriem gevonden? Plaats dan snel je bestelling via onze webshop. Als je dat voor 22:00 uur doet, dan kun je morgen al gebruik maken van je aankoop. Bestel je voor een bedrag vanaf €45,-? Dan betaal je geen verzendkosten. Mocht je niet helemaal tevreden zijn met je aankoop, dan kun je deze binnen 30 dagen gratis retourneren.

Andere anti diefstal tasjes

Als je op reis bent kun je je spullen op meerdere manieren beschermen. In onze categorie met veiligheidstasjes vind je bijvoorbeeld ook portemonnees met RFID bescherming, BH tasjes en nektasjes. Met deze artikelen kun je eenvoudig je spullen beschermen.

Toegevoegd aan je winkelwagen