RFID-blokkerende artikelen

Als je op reis gaat wil je natuurlijk je spullen beschermen tegen diefstal. Dat geldt niet alleen voor het stelen van je spullen, maar ook voor het stelen van belangrijke gegevens. Om skimmen te voorkomen kun je gebruik maken van RFID blokkerende artikelen. Bij Reisartikelen.nl vind je een ruim aanbod aan deze artikelen.
19 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
19 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Kenmerken RFID blokkerende artikelen

De RFID blokkerende artikelen zorgen ervoor dat criminelen niet je pinpas kunnen skimmen. Zo voorkom je dat iemand anders bij je geld kan komen zonder dat die persoon jouw pinpas zelf heeft. Je hebt keuze uit diverse soorten RFID blokkerende artikelen. Zo kun jij zeer waarschijnlijk een artikel vinden dat voor jou makkelijk in gebruik is. Je hebt bijvoorbeeld keuze uit heuptasjes, nektasjes en hoesjes met een riempje eraan. De tasjes zijn voorzien van een ritssluiting zodat je pinpas veilig opgeborgen is. Sommige RFID blokkerende artikelen kun je onder je kleding dragen zoals de nektasjes. Je beschermt je pinpas dan niet alleen tegen het skimmen, maar ook tegen diefstal. Het valt dan namelijk niet op dat jij iets onder je kleding verstopt en het is voor een dief veel moeilijker om er ongezien bij te komen. Dankzij het kleine formaat en de platte vorm valt het nauwelijks op dat je gebruik maakt van RFID blokkerende artikelen. De merken die deze artikelen aanbieden zijn onder andere Eagle Creek en Pacsafe. Als je twijfelt welk artikel je het beste kan kiezen, kun je kijken naar de gebruiksvriendelijkheid. Vind je het bijvoorbeeld handiger om een heuptasje te dragen of maak je liever gebruik van een sleeve? De werking van alle RFID blokkerende artikelen is namelijk hetzelfde, alleen welke het handigst in gebruik is, is voor iedereen een persoonlijke keuze. Je kunt daarom het beste een keuze op basis van je gevoel maken.

De voordelen van een RFID blokkerend artikel

De meeste mensen gaan op vakantie om te genieten en te ontspannen. Je wilt dan natuurlijk voorkomen dat je belangrijke spullen of gegevens kwijtraakt. Het is daarbij belangrijk om te letten op diefstal maar ook om ervoor te zorgen dat een ander niet bij je gegevens kan. Met RFID blokkerende artikelen kunnen criminelen niet je pinpas skimmen om zo bij je geld te kunnen. Door je pinpas of creditcard met zo’n artikel te beschermen hoef je niet bang voor skimmen te zijn. Je kunt dan met een gerust hart op vakantie gaan.

Een RFID blokkerend artikelen kopen

Wil jij tijdens je volgende reis een RFID blokkerend artikel gebruiken? Bestel deze dan vandaag nog voor 22:00 uur. Je kunt dan morgen al gebruik maken van je aankoop. Wij brengen geen verzendkosten in rekening voor bestellingen vanaf €45,-. Mocht je het artikel ontvangen hebben en er toch geen gebruik van maken, dan kun je deze gratis retourneren binnen 30 dagen.

Je spullen beschermen

Als je op reis bent kun jij je spullen op meerdere manieren beschermen. In onze categorie met veiligheidstasjes vind je bijvoorbeeld ook portemonnees met RFID bescherming, BH tasjes en geldriemen. Met deze artikelen kun je eenvoudig je spullen beschermen.

Toegevoegd aan je winkelwagen