WakaWaka zaklamp & powerbank

WakaWaka is een onderneming die zich inzet voor sociale doelen in armoedegebieden. Deze doelen worden bereikt door met duurzame oplossingen te komen, met name licht en stroom. In veel arme landen wonen mensen die gevaarlijke kerosine lampen gebruiken omdat zij niet van stroom voorzien zijn. WakaWaka zet zich in om deze mensen een duurzaam en veilig alternatief te bieden.

2 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
2 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Zaklampen

WakaWaka produceert zaklampen die duurzaam en gemakkelijk te gebruiken zijn. Deze LED lampen branden net zo hard als elk andere zaklamp, terwijl ze geen vervuilende batterijen nodig hebben. Een Waka Waka lamp gaat ontzettend lang mee. De Pocket Light gaat 80 uur mee en de Power+ gaat 200 uur mee als deze helemaal zijn opgeladen. Deze zaklampen hebben vaak ook een Waka Waka powerbank waarmee je de lamp en een ander apparaat kan opladen. Met een Waka Waka lamp kun je altijd je weg naar huis vinden. 

Powerbank 

De powerbanks van WakaWaka zorgen ervoor dat je altijd je apparaten op kan laden. Als je aan het hiken bent of aan het skiën heb je natuurlijk geen stopcontact. Met een powerbank op zonne energie kun je gemakkelijk en duurzaam je smartphone en andere elektrische apparaten opladen. Door de verschillende USB aansluitingen kun je meerdere apparaten opladen. Wat de Waka Waka powerbank vooral handig maakt is het feit dat deze overal gebruikt kan worden. een zonnepaneel heeft geen direct zonlicht nodig om op te laden. Een bewolkte dag zorgt er alleen voor dat de powerbank zonne energie langzamer oplaad.

Projecten

WakaWaka heeft meerdere sociale projecten lopen. Deze projecten focussen zich op mensen in armoede gebieden een duurzaam en veilig alternatief te bieden op het gebied van licht en stroom. De powerbank zonne energie geeft deze mensen de mogelijkheid om apparaten op te laden zonder afhankelijk te zijn van een stroom netwerk. WakaWaka hanteert een "Buy one, Get one" principe. wat betekent dat als je een WakaWaka product koopt er tevens een gedoneerd wordt aan een armoedegebied.

WakaWaka Kopen

Heb je een geschikt WakaWaka product gevonden? Plaats dan snel je bestelling via onze webshop. Als je dat voor 22:00 uur doet, dan kun je morgen al gebruik maken van je aankoop. Bestel je voor een bedrag vanaf €45,-? Dan betaal je geen verzendkosten. Mocht je niet helemaal tevreden zijn met je aankoop, dan kun je deze binnen 30 dagen gratis retourneren.

Toegevoegd aan je winkelwagen