Zonvakantie

Zon, zee, strand. Dit is jouw moment om te genieten. Een leuke hammendoek, vrolijke koffer, geïsoleerde fles of toch die praktische strandtas? Reisartikelen.nl heeft een selectie gemaakt van producten die ervoor zorgen dat je optimaal van de zon kan genieten. 

51 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
51 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Zonvakantie

Een selectie van onze meest ideale artikelen wanneer je een reis maakt naar een zonnig oord. Een vakantie om uit te rusten en je nergens druk om te maken vraagt om artikelen die comfort geven en je stemming op een positieve manier beïnvloeden.  

Strandartikelen

Een dagje op het strand betekent onbezorgd genieten. Producten die speciaal gemaakt zijn voor het strandleven dragen hieraan bij. Zo heeft Reisartikelen.nl het merk Terra Nation in haar assortiment. Dit merk richt zich enkel op het strandleven met strandtassen, shelters maar ook speciale strandhanddoeken waarbij aan alles is gedacht. Maar ook een portable safe en andere anti-diefstal producten van Pacsafe zorgt voor onbezorgdheid op het moment dat jij je ligbed onbewaakt laat voor een frisse duik. Strandtassen van het merk Reisenthel zijn in diverse vrolijke kleuren verkrijgbaar en door het ontwerp super praktisch. Wil je er zeker van zijn dat je niet verbrand? Check dan eens de zonnebrand producten van CarePlus en Travelsafe. Hoogwaardige producten die een stuk zekerheid geven en dus ook onbezorgdheid.  Aangezien een strandhanddoek vrij veel ruimte inneemt in je bagage is het een hamamdoek van Zus en Zomer het ideale alternatief. Deze handdoeken komen in verschillende patronen en maten en nemen vanwege het materiaal minder ruimte in als een strandhanddoek. De geïsoleerde flessen van HydroFlask zorgen ervoor dat je drinken koud blijft zonder dat je daarvoor een koelbox nodig hebt. Je drinken blijft in deze fles 12 uur gegarandeerd koud.

Vrolijke bagage

Je gaat naar de zon en je hebt er zin in! Een koffer met een vrolijke kleur of print versterkt dit gevoel en het heeft als leuke bijkomstigheid dat deze lekker opvalt op de bagageband. Wij hebben voor jou speciaal de koffers van BHPPY en American Tourister geselecteerd vanwege de uitbundige kleuren en kwaliteit. 

Toegevoegd aan je winkelwagen