Etuis

Ben je opzoek naar een etui om al je pennen, potloden en andere schrijfwaren in op te bergen? Dan ben je bij Reisartikelen.nl aan het juiste adres. Op onze webshop bieden wij een ruim assortiment aan etuis aan in verschillende soorten en maten. Een etui altijd handig om bij je te hebben en zeker geen overbodige luxe wanneer je veel schrijfwaren met je meedraagt.
37 producten
Sorteer Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Laagste prijs Sorteren op: Hoogste prijs Sorteren op: Inhoud
Toon Toon 24 producten Tonen Toon 24 producten Toon 48 producten Toon 96 producten
37 producten
Sorteer Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Laagste prijs Sorteren op: Hoogste prijs Sorteren op: Inhoud
Toon Toon 24 producten Tonen Toon 24 producten Toon 48 producten Toon 96 producten

De eigenschappen van etui

Ben je opzoek naar een etui om al je pennen, potloden en andere schrijfwaren in op te bergen? Dan ben je bij Reisartikelen.nl aan het juiste adres. Op onze webshop bieden wij een ruim assortiment aan etuis aan in verschillende soorten en maten. Een etui altijd handig om bij je te hebben en zeker geen overbodige luxe wanneer je veel schrijfwaren met je meedraagt. Een etui is vaak een compact tasje waar je al je schrijfwaren in kan opbergen. De meeste etuis zijn voorzien van interne organizers en een ritssluiting. Zo voorkom je dat je hele tas onder het inkt zit als je een lekkende pen hebt.

De voordelen van een etui

Het gebruiken van een etui heeft diverse handige voordelen. Het grootste voordeel van een etui is dat je de inhoud netjes kan organiseren. Ook zijn de meeste etuis doorgestikt zodat de inhoud beschermd wordt en dat er niks uit kan lekken. Daarnaast is het erg handig om al je schrijfwaren of toiletartikelen op één plet te bewaren.

Verschillende merken en modellen

Binnen ons assortiment hebben wij verschillende mogelijkheden als het gaat om etuis. Ben je opzoek naar een echte schooletui? Kijk dan eens naar de Eastpak Oval of de Benchmark. Deze etuis zijn speciaal gemaakt voor schrijfwaren en zijn voorzien van een handige interne verdeling. Ben je opzoek naar een etui speciaal voor je toiletartikelen? Dan kun je eens kijken naar de Reisenthel Travelcosmetic. Daarnaast zijn er nog etuis van de merken: Eagle Creek, Oilily, en Samsonite.

Een etui online bestellen

Lijkt het jou ook handig om een etui te gebruiken? Je kunt ze makkelijk in onze webshop bestellen in meerdere soorten en formaten. Je hebt de etui morgen al in huis als je vandaag voor 23:30 uur een bestelling plaatst. Heb je voor een bedrag van €45,- of meer besteld? Je betaalt dan geen verzendkosten. Mocht je niet tevreden zijn met je etui, dan kun je deze gratis retourneren binnen 30 dagen.

Toegevoegd aan je winkelwagen