Kinderdragers

Ga je graag op reis met je kinderen? Dan komt een kinderdrager erg goed van pas. Met een kinderdrager kun je lange afstanden afleggen doordat je kind gedragen wordt. Dankzij het ontwerp van de kinderdrager zit je kind goed vast en is het een veilige manier om je kind mee te nemen.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Kenmerken van een kinderdrager

Een kinderdrager is te vergelijken met een rugzak waar een stevige stoel aan bevestigd is. Je draagt de kinderdrager door je armen door de schouderbanden te doen en de heupband vast te maken. In de speciale stoel kun jij je kind zetten en je kind blijft veilig zitten dankzij de veiligheidsgordel. De kinderdragers zijn voorzien van één of meerdere vakken met ritssluitingen. Vaak wordt er een combinatie van grote vakken en kleine zijvakken gebruikt. Hier kun je spullen op een overzichtelijke manier in opbergen. Een kinderdrager is zo ontworpen dat het dragen zo comfortabel mogelijk is terwijl je kind veilig gedragen wordt. Diverse merken bieden een kinderdrager aan, zoals Deuter en Osprey. Elke kinderdrager heeft een iets ander ontwerp, waardoor het handig is om meerdere modellen te bekijken. In de productomschrijving kun je alle benodigde informatie vinden over een specifiek model. Als je twijfelt tussen meerdere modellen kan deze informatie je helpen om de juiste keuze te maken.

Voordelen van de kinderdrager

Een kinderdrager is onmisbaar als jij je kind of kinderen mee wil nemen op reis. Dit is vooral nuttig als je van plan bent om grote afstanden te voet af te leggen of veel te wandelen. Voor kleine kinderen is dat te vermoeiend. Met een kinderdrager kun jij je kinderen toch meenemen terwijl ze onderweg om zich heen kunnen kijken en praten of slapen. Je kunt een kinderdrager gebruiken in plaats van een rugzak. Je kunt namelijk vrij veel spullen kwijt in de vakken dankzij de ruime inhoud van bijvoorbeeld 18 of 26 liter. Zo hoef je niet een aparte rugzak en een manier om je kind te dragen mee te nemen. Sommige kinderdragers kun je inklappen zodat ze minder ruimte in beslag nemen. Dit is erg handig als je onderweg naar de bestemming bent of weer richting huis gaat. Tevens zijn sommige modellen geschikt voor het bevestigen van een waterzak. Zo kun je genoeg water meenemen voor onderweg en je kunt drinken terwijl je bezig bent.

Een kinderdrager kopen

Je kunt een kinderdrager binnen enkele minuten bestellen via onze webshop. Artikelen die vandaag voor 23:30 uur besteld worden, heb je morgen al in huis. Een kinderdrager is vaak duurder dan €45,-, waardoor je geen verzendkosten hoeft te betalen. Heb je het product ontvangen en twijfel je? Je mag het artikel binnen 30 dagen gratis retourneren.

Keuze uit rugzakken

Naast speciale kinderdragers bieden wij ook diverse soorten rugzakken aan. Zo kun je voor elke reis of activiteit een geschikte rugzak vinden. In ons assortiment vind je onder andere dagrugzakken, outdoor rugzakken en laptoprugzakken. Tevens kun je bij ons terecht voor de praktische rugzakhoezen.

Toegevoegd aan je winkelwagen