Bagagewegers

Een bagageweger is een handig apparaatje waarmee jij je bagage kunt wegen. Elke vliegtuigmaatschappij heeft andere regels over het maximale gewicht van je handbagage en ruimbagage. Door een bagageweger te gebruiken weet je of je bagage te zwaar is en je een boete moet betalen. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen op het vliegveld te staan.
1 product
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
1 product
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Kenmerken van een bagageweger

Een bagageweger is een klein apparaatje met een scherm en één of meerdere knoppen. De bagageweger is dankzij het kleine formaat en het lage gewicht makkelijk mee te nemen in je tas. De bagagewegers in ons assortiment zijn allemaal digitaal waardoor ze het gewicht zeer nauwkeurig aangeven. De bagagewegers zijn verkrijgbaar van het merk 4-Travel.

De bagageweger gebruiken

Aan de weger zit een riem waarmee je deze kunt bevestigen aan je koffer of tas. Vervolgens til je de koffer of tas door de weger omhoog te trekken. Je wacht vervolgens even tot de weger aangeeft dat het wegen klaar is. Op het scherm wordt dan het gewicht weergegeven. Het is verstandig om voor je vertrek de bagage te wegen. Mocht je koffer dan te zwaar zijn, dan kun je nog besluiten welke spullen je thuis wilt laten. Eventueel kun je ook wat spullen overpakken naar je handbagage als je daar nog niet aan het maximale gewicht zit. Het kan een goed idee zijn om onder het gewicht te gaan zitten zodat je nog souvenirs tijdens je reis kunt kopen. Ook als je op reis gaat is het handig om de bagageweger mee te nemen. Op de dag van vertrek kun je dan controleren of het gewicht nog steeds onder het maximum zit. Is je bagage toch te zwaar? Misschien kun je dan enkele spullen overpakken naar de koffers van je reisgenoten of je kunt besluiten om enkele spullen niet mee naar huis te nemen. Je kunt er ook voor kiezen om toch de boete te betalen.

Voordelen van een bagageweger

Een bagageweger is een ideaal apparaatje voor reizigers. Je kunt een bagageweger makkelijk mee nemen doordat het weinig ruimte en gewicht inneemt. De bagageweger is zowel thuis als op de bestemming te gebruiken. Door je bagage voor vertrek te wegen voorkom je dat je een boete moet betalen bij het inchecken voor te zware bagage. Dit kan flink wat geld kosten en dat is natuurlijk zonde.

De bagageweger bestellen

Ga je binnenkort op reis en lijkt zo’n bagageweger je handig? Bestel deze dan eenvoudig via onze webwinkel. Als je vandaag voor 22:00 uur een bestelling plaatst, kun je morgen al je bagage wegen. Je betaalt geen verzendkosten voor bestellingen vanaf €45,-. Producten waar je niet tevreden over bent kunnen altijd binnen 30 dagen gratis geretourneerd worden. Je zit bij ons daardoor nergens aan vast.

Handige artikelen voor het inpakken

Naast bagagewegers zijn er nog meer artikelen die handig zijn bij het inpakken. Hierbij kun je denken aan vacuümzakken, bagage organizers en waterdichte hoezen. Deze artikelen zijn verkrijgbaar bij diverse merken, zoals Eagle Creek, Reisenthel, Aquapac en Rubytec.

Toegevoegd aan je winkelwagen