Top 5 leukste bestemmingen in het voorjaar

Top 5 leukste bestemmingen in het voorjaar

Zin in een leuke stedentrip of een lange vakantie de natuur in? In Nederland kan het in het voorjaar al prachtig zijn maar je bent nooit zeker van het weer. Daarom hebben we een top 5 bestemmingen gemaakt van steden en andere plekken waar het in het voorjaar heerlijk is om naartoe te gaan. Onder deze tips hebben we 5 producten uitgelicht die echt heel handig zijn om mee te nemen op deze reis!

Top 5 bestemmingen voorjaar:

Grote gekleurde Bazaar van Istanboel

De Grote Bazaar van Istanboel is een van de grootste overdekte markten ter wereld met meer dan 58 straten en 1.200 winkels. Met een aangename temperatuur is deze plek echt een aanrader om in het voorjaar te bezoeken.


Sakura Bloesem Trail Japan

Omdat de temperaturen in Japan nogal uiteenliggen kun je een trail volgen om deze prachtige unieke boom overal in bloei te zien staan. Voor de late reiziger kun je in de noordelijke regio’s later in het voorjaar nog de bloesem spotten!


Water festival Bangkok

Officieel is Songkran het Thaise nieuwjaar. Het begon als een boeddhistisch ritueel in de 13e eeuw, sindsdien is het uitgegroeid tot 's werelds grootste watergevecht. Pak je Super Soaker 9000 en vier Songkran tezamen met de lokale bevolking!


Fruitig Hawaii

Wil je genieten van vers en lokale soorten fruit? Hawaii staat bekend om haar vele soorten fruit. In het voorjaar zijn er lychee en citrusvruchten. In de zomer is er mango, passievrucht en drakenfruit. En het hele jaar door zijn er ananassen, papaja’s, kokosnoten en de smakelijke appelbananen! Jammie!


Witte stranden Mauritius

Ze bestaan wel, de stranden die je alleen in films ziet. Mauritius heeft parelwitte stranden met grote palmbomen en een kristalheldere, azuurblauwe zee. Ga in mei hier naartoe, dan is het nog niet zo druk.

Wij hebben ook een top 5 gemaakt van de beste producten om mee te nemen:

Cocoon Toilettassen

Gerelateerde artikelen

Alles wat je moet weten over Packing Cubes

Alles wat je moet weten over Packing Cubes

Makkelijk voor op reis maar ook voor verschillende outdoor sporten of andere activiteiten. Maar welke packing cube heb je nu nodig? Wat zijn de ver...

Meer lezen
Lichtgewicht kamperen, deze 12 producten móet je hebben.

Lichtgewicht kamperen, deze 12 producten móet je hebben.

Wij hebben een selectie gemaakt van de beste lichtgewicht kampeerartikelen die je mee móet nemen op vakantie. Daarnaast zijn al deze producten zo o...

Meer lezen

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

0 opmerkingen

Vendor

Product title

1 x €29,95

Verwijderen

Verzendkosten Nog te berekenen

Subtotaal

Geaccepteerde betaalmethodes